Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Ήταν σοκ, αλλά όρεξη υπάρχει» (video)

Στην οικογένεια της Ντόρτμουντ που δεν χάλασε λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Πίστη για έξοδο στην Ευρώπη και αισιοδοξία για την εποχή Τούχελ

«Ήταν σοκ, αλλά όρεξη υπάρχει» (video)
Στην έκπληξη του ίδιου και των συμπαικτών του στο άκουσμα της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Στο πλαίσιο δηλώσεών του ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στην δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η Ντόρτμουντ έπειτα από την ήττα κόντρα στην Γκλάντμπαχ και την απόφαση του προπονητή να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο «Πάπα» δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένη στιγμή από την θητεία του με τον Κλοπ, ωστόσο, στο «ζύγισμα» τόνισε πως υπερτερούν οι καλές αναμνήσεις. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το κλίμα στην ομάδα δεν έχει αλλάξει και πως ο στόχος για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του Europa League κρατάει τους πάντες ενωμένους.

Τέλος, δήλωσε πως δεν γνωρίζει προσωπικά τον διάδοχο του Κλοπ, Τόμας Τούχελ, ωστόσο, έχει ακούσει θετικά πράγματα για την δουλειά του.

Αναλυτικά μέρος της συνέντευξής του:


Για την ήττα από την Γκλάντμπαχ και τον αιφνιδιασμό από την απόφαση του Κλοπ: «Ήταν σοκ για εμάς και την ομάδα, δεν το περιμέναμε. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Πάντως ο προπονητής μας ευχαρίστησε όλους και δεν παρέλειψε κανέναν».

Αν θα αλλάξει κάτι έπειτα από την απόφαση του Κλοπ: «Τίποτα δεν θα αλλάξει. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, έχουμε ακόμη μεγάλους στόχους σαν ομάδα. Όλοι μαζί και μαζί με τον προπονητή είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για το αν ξεχώρισε κάποια στιγμή με τον Κλοπ: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη, είναι πάρα πολλές εκ των οποίων πολλές καλές. Είχαμε πάρα πολύ όρεξη να δουλεύουμε μαζί του και χάρη σε αυτόν δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτές τις στιγμές».

Για τον αν γνωρίζει τον Τόμας Τούχελ (νέος προπονητής): «Δεν τον ξέρω προσωπικά αλλά φαίνεται να είναι ένας πολύ καλός προπονητής όπως μπορώ να καταλάβω και δείχνει ότι μπορεί να πετύχει στην ομάδα».

Για τη συνέχεια στη σεζόν: <em>«Θέλουμε σε κάθε περίπτωση να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Η Ντόρμουντ είναι μια μεγάλη ομάδα δεν είχε όμως μια καλή σεζόν. Θέλουμε να πάμε στο Γιουρόπα, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά» .


Sokratis Papastathopoulos stellt sich den Fragen der Journalisten: der Innenverteidiger äußert sich zur bevorstehenden...
Posted by Borussia Dortmund on Wednesday, April 22, 2015



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: