Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Ο επί 20χρονια αντιπρόεδρος της UEFA, Σενές Ερζίκ καταθέτει αποκλειστικά στο gazzetta.gr το σχόλιο του για την κρίση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον κίνδυνο Grexit!
Ο ισχυρός άνδρας του τουρκικού ποδοσφαίρου, Σενές Ερζίκ διετέλεσε αντιπρόεδρος της UEFA για τουλάχιστον από 21 χρόνια!
Πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε στη σύνοδο της UEFA στη Βιέννη την αποχώρηση του από το συγκεκριμένο πόστο σε μία φορτισμένη συγκινησιακά τελετή, όπου ο Μισέλ Πλατινί εξήρε την προσφορά του γνωρίζοντας την αποθέωση.
Μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA από το 1990 με συνολική προσφορά για περισσότερα από 35 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα συνεχίσει στα 72 του να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μέλος της UEFA.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον βετεράνο αξιωματούχο ζητώντας την άποψη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την απειλή της UEFA για ποδοσφαιρικό Grexit.

«Δεν μπορώ να τοποθετηθώ για το συγκεκριμένο θέμα καθώς εδώ και λίγες μέρες έχω αποσυρθεί από τα καθήκοντα του αντιπροέδρου της UEFA. Παραμένω ως απλό μέλος της ομοσπονδίας και δεν επιτρέπεται να μπω σε λεπτομέρειες.
Η Ελλάδα όμως είναι πάντα στην καρδιά μου. Είμαι άλλωστε ο άνθρωπος που προσπάθησα να διοργανώσουμε από κοινού Ελλάδα και Τουρκία το Euro 2008 αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το κάνουμε πράξη.
Καταλαβαίνετε την εκτίμηση που έχω για την Ελλάδα. Γνωρίζω πάντως το πρόβλημα και ελπίζω πως σύντομα θα λυθεί το θέμα», ήταν τα λόγια του Τούρκου παράγοντα της UEFA.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: