Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Καμία πρόταση για Χούμελς»!

Στην κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει καταθέσει πρόταση 30 εκ. ευρώ στη Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Ματς Χούμελς, προχώρησε με δηλώσεις του στη «Bild», ο Αθλητικός Διευθυντής την Βεστφαλών, Μίκαελ Ζορκ!
Αναληθή αποδεικνύονται τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που ανέφεραν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει «χτυπήσει» με κάθε επισημότητα την πόρτα της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγορά τον Ματς Χούμελς έναντι 30 εκ. ευρώ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» φημολογείται ότι ενδιαφέρονται για τον αρχηγό των Βεστφαλών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει τίποτα το «χειροπιαστό», όπως γνωστοποίησε ο Αθλητικός Διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μίκαελ Ζορκ.
«Ξεκάθαρα, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έχει κατατεθεί πρόταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος της Ντόρτμουντ, με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε να συμπληρώνει: «Ο Ματς Χούμελς έχει συμβόλαιο με τον σύλλογό μας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογό μας και μόνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί να αποφασίσει τον σύλλογο του Χούμελς τη νέα σεζόν»!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: