Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Καμία συμφωνία για Μερεμπασβίλι, ο ΠΑΟΚ αποφασίζει για Λόρια»

Ο Ιταλός ατζέντης των Μεραμπασβίλι και Λόρια, Τζιανλούκα Μαρίνι εξηγεί τι συμβαίνει με τις περιπτώσεις των Λόρια και Μερεμπασβίλι διαψεύδοντας πως έχει επιτευχθεί συμφωνία για τον τελευταίο.
Ο εκπρόσωπος των τριών Γεωργιανών, Λόρια, Μερεμπασβίλι και Κουμπούτια εξηγεί στο gazzetta.gr τι ακριβώς ισχύει με τις περιπτώσεις των πελατών του διαψεύδοντας τα τελευταία δημοσιεύματα περί συμφωνιών.
Ο Τζιανλούκα Μαρίνι, σε ότι αφορά τον Γκιόργκι Λόρι τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με τις επαφές με τον ΠΑΟΚ λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος του πανύψηλου διεθνή γκολκίπερ.
«Όπως έχω πει ότι νέα υπάρξουν θα ανακοινωθούν μέσα από τα επίσημα ενημερωτικά κανάλια του ΠΑΟΚ σεβόμενοι τον σύλλογο.
Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ αλλά από εκεί και πέρα οφείλω να πω πως ο Γκιόργκι Λόρια τις τελευταίες 10 μέρες το μόνο πράγμα που δεν σκέφτεται είναι το ποδόσφαιρο.
Τον απασχολεί ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και είναι επικεντρωμένος σε αυτό.
Άλλα πράγματα τον απασχολούν. Όταν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα πως να μιλήσεις για ποδόσφαιρο, ακόμη και όταν αφορά το μέλλον σου».
«Καμία συμφωνία για Μερεμπασβίλι, δύσκολα για Ελλάδα»
Ο Ιταλός μάνατζερ ήταν πιο αποκαλυπτικός αναφορικά με τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, σημειώνοντας πως το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.
«Δέχομαι κάθε μέρα τηλεφωνήματα από μάνατζερ και μεσάζοντες όπου πραγματικά δεν ξέρω ποιον να εμπιστευθώ.
Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και προτάσεις για τον Μερεμπασβίλι, όμως δεν έχουμε συμφωνήσει με καμία ομάδα, ούτε με τον Ατρόμητο αφού η προσφορά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.
Το θέμα είναι πως οι προτάσεις είναι πολύ χαμηλές στο επίπεδο του συμβολαίου που είχε συμφωνήσει με τον ΟΦΗ.
Ο Μερεμπασβίλι έπαιρνε περισσότερα χρήματα στη Ντιναμό Τυφλίδας και δέχθηκε να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να δείξει την αξία του και να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Οι περισσότεροι σύλλογοι δεν το έχουν καταλάβει αυτό και προσφέρουν τα ίδια χρήματα με τον ΟΦΗ.
Έτσι το πιο πιθανό είναι να στραφούμε σε Γαλλία και Ρουμανία όπου υπάρχουν προτάσεις.
Δυστυχώς ο Μερεμπασβίλι με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα».
«Εμπιστευθήκαμε λάθος ανθρώπους για τον Κουμπούτια»
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του Μαρίνι και για τον Ακάκι Κουμπούτια εκφράζοντας την απογοήτευση του για την μεταχείριση του Γεωργιανού μπακ στην Κέρκυρα.
«Δυστυχώς εμπιστευθήκαμε λάθος ανθρώπους και λυπάμαι πολύ για αυτό. Όποτε χρησιμοποιήθηκε έπαιζε πάντα καλά.
Αυτό αντί για αβαντάζ ήταν πρόβλημα. Το παιδί τραυματίστηκε πλήρωσε από την τσέπη για να ταξιδέψει στο Βελιγράδι προκειμένου να ξεκινήσει την διαδικασία αποθεραπείας του σε ένα από τα καλύτερα ιατρικά κέντρα. Θα αποχωρήσει από την Κέρκυρα μετά το τέλος της σεζόν».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: