Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

«Στην Πρέμιερ, αλλά όχι στην Γιουνάιτεντ ο Τσιτσαρίτο»

Στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά όχι για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει ο Χαβιέρ Ερνάντες σύμφωνα με τον Γκιγιέμ Μπαλάγκ.
Το πρόσωπο της χθεσινής ημέρας (22/4) λόγω του τέρματός του για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο της χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της συμπολίτισσας Ατλέτικο, έχει γίνει βασικό θέμα συζήτησης από τον διεθνή Τύπο, που θέλει αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για τα δικαιώματά του με το τέλος του δανεισμού του από τους «κόκκινους διαβόλους» στην «βασίλισσα».
Δημοσιεύματα τον θέλουν μεταξύ άλλων να οδεύει προς τη Ρωσία, ωστόσο ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ του «Sky Sports» επιμένει πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό κάποιου άλλου συλλόγου και όχι της Γιουνάιτεντ.
Ο Καταλανός δημοσιογράφος αναφέρει: «Εάν η Ρεάλ θέλει να τον κρατήσει, υπάρχει ρήτρα 7.15 εκ. λιρών. Αλλά δεν πρόκειται να το κάνει. Υπάρχουν αρκετοί μεγάλοι αγγλικοί σύλλογοι που επιθυμούν την απόκτησή του. Θεωρώ πως ούτε η Μάντσεστερ Γιουμάιτεντ θέλει να τον κρατήσει. Θα πάει σε κάποιον από αυτούς τους συλλόγους».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: