Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Kατηγορείται για δωροδοκία ο Αρβανιτίδης!!

Την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας αντιμετωπίζει ο πρώην ισχυρός άνδρας της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης όπως ενημερώθηκε ο νομικός του σύμβουλος από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρέαδη.
Πρόκειται για την εκτός έδρας αναμέτρησης της «βασίλισσας του Βορρά», με τον Ολυμπιακό η οποία έγινε την σεζόν 2012-13 και έληξε με σκορ 3-0 εις βάρος της ενώ το ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0!
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο τότε προπονητής και τότε παίκτης της ομάδας (που σήμερα αγωνίζεται σε σύλλογο της Football League που διεκδικεί την άνοδο μέσω των πλέι οφ), κατέθεσαν ενόρκως ότι ο κ. Αρβανιτίδης, μέσω του γενικού αρχηγού της Βέροιας Γιώργου Λαναρή, ζήτησε στο ημίχρονο αγώνα να ηττηθούν επισημαίνοντας παράλληλα ότι το ματς πρέπει να τελειώσει στοιχηματικά over!
Τελικά ο Ολυμπιακός επικράτησε στην επανάληψη με 3-0 και το over που ήταν το ζητούμενο έγινε. Φυσικά η υπόθεση έχει... ψωμί καθώς αν οι καταθέσεις των δύο επιβεβαιωθούν τότε ο... πέλεκυς θα πέσει βαρύς πάνω από την Βέροια! Συγκεκριμένα βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα (άρθρα 19, 20, 22) η ποινή αρχίζει από αφαίρεση εφτά βαθμών και φτάνει μέχρι και τον υποβιβασμό.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: