Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ένα Λονδίνο... στα πόδια του 11χρονου Πατίνο!!

Πως θα αισθανόσασταν αν στα 11 σας χρόνια και αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της Λούτον σας έλεγαν ότι οι Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ ενδιαφέρονταν για την απόκτησή σας; Αν η απάντηση είναι δύσκολη, καλύτερα να ρωτήσετε τον Τσάρλι Πατίνο!
Την ώρα που τα άλλα παιδιά της ηλικίας του είναι ξένοιαστα, εκείνος θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Ο 11χρονος Τσάρλι Πατίνο, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο «Νησί», έχοντας χαρακτηριστικά πολύ αναπτυγμένα για την ηλικία του, κάτι που μπορεί να δει ο καθένας στα ματς που δίνει κάθε Σαββατοκύριακο η ακαδημία της Λούτον.
Αυτά λοιπόν είδαν και οι σκάουτερ των Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ, οι οποίες έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις στην ομάδα του, αλλά και στους ίδιους του γονείς του παιδιού, θέλοντας να τον εντάξουν στις δικές τους ακαδημίες, με την προοπτική να γίνει επαγγελματίας.
Η ιστορία του Πατίνο θυμίζει κατά πολύ αυτή του Τζακ Γουίλσιρ, ο οποίος εξίσου από τις ακαδημίες της Λούτον, μεταπήδησε στα 11 του χρόνια σε αυτές της Άρσεναλ, κάνοντας πέντε χρόνια αργότερα το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: