Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Οι τρεις κινήσεις του ΠΑΟΚ για την δικαίωση!!

Άλλοι περίμεναν Grexit, ο ΠΑΟΚ περίμενε η UEFA και η FIFA να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο «ελληνικό πρόβλημα». Γι’ αυτό και στήριξε μέχρι τέλους τον Σταύρο Κοντονή στην διαπραγματευτική τακτική του στο θέμα του νέου αθλητικού νόμου.

Τώρα, λοιπόν, που οι διεθνείς Οργανισμοί ασχολούνται, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ περιμένει να καρπωθεί όσα δικαιούται. Και αυτά συνοψίζονται σε δύο όρους: Συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αν τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός (και φυσικά ο Δικέφαλος πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ) και διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών.

Για να συμβεί αυτό, στα γραφεία της Τούμπας είναι αποφασισμένοι να προβούν σε νομικές διεκδικήσεις. Και θα είναι προς όφελος του ΠΑΟΚ να προκύψει εξέλιξη σε τρεις συγκεκριμένους τομείς:

-Να επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την απολογία του στον ανακριτή μέσα στον Ιούνιο. Αυτόματα κάτι τέτοιο θα σημαίνει και «ενοχή» του Ολυμπιακού.

-Να αποδοθούν κατηγορίες σε στελέχη της διοίκησης της ΕΠΟ που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Με μία τέτοια εξέλιξη θα προκύψει μέχρι τα τέλη Ιουνίου, αναγκαστικά «ξήλωμα» της παρούσας διοίκησης της Ομοσπονδίας και με μία υπηρεσιακή διοίκηση πολλά πράγματα θα τρέξουν καλύτερα.

-Να αναδειχθεί η απίστευτη αδράνεια που χαρακτηρίζει την αθλητική δικαιοσύνη, σε αντίθεση με τον τρόπο που λειτουργούν οι ανακριτές. Ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει πολύ πάνω σ’ αυτό την επικοινωνιακή τακτική του το επόμενο διάστημα.    
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: