Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Θα βγούμε πιο δυνατοί από τον αποκλεισμό»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, ο Νίκος Παπαδόπουλος και μίλησε για τον αποκλεισμό από την Ξάνθη αλλά και την συνέχεια της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός πως οι φίλαθλοι του Ηρακλή φώναξαν ρυθμικά το όνομα του: «Με τιμάει ιδιαίτερα αυτό αλλά τους ζήτησα να σταματήσουν και να φωνάξουν τα ονόματα των παικτών μου. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια και την δουλειά που γίνεται και είναι ο καλύτερος κριτής. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έγινε και δεν το έχω ξαναδεί σε όσα χρόνια έπαιζα ποδόσφαιρο. Το να σε αποθεώνει ο κόσμος είναι συγκινητικό και το χρειαζόμασταν σε μια στιγμή που ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι. Λύγισαν και τα παιδιά όπως ήταν λογικό. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη και νιώσαμε πως μπορούσαμε να φτάσουμε στον τελικό. Τα παιδιά είναι δεμένα στην ομάδα, έχουμε ένα καλό οικογενειακό κλίμα και το θέλαμε πολύ. Η επόμενη μέρα είναι η σημαντική και αυτό που έγινε μας δίνει κουράγιο».
Για το αν στοίχισε η αποβολή του Ρομάνο«Χωρίς να μπορώ να είμαι σίγουρος πιστεύω πως παίξαμε καλύτερα από την Ξάνθη, είχε άγχος ο αντίπαλος και πατούσαμε καλύτερα. Η άποψη μου είναι πως θα κερδίζαμε με 11 παίκτες και θεωρώ πως έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποβολή του Ρομάνο».
Για το που χάθηκε η πρόκριση: «Και αυτό και το πρώτο παιχνίδι ήταν ισορροπημένα. Δεχθήκαμε ένα γκολ από έναν παίκτη με ποιότητα, μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά μπορούσαμε να δεχθούμε και άλλο γκολ. Ήταν δυο ματς ισορροπημένα και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Εμείς κάναμε λάθη με την αποβολή αλλά αυτά συμβαίνουν. Κάναμε την προσπάθεια μας και χάθηκε η πρόκριση στο τέλος».
Για τον Παπαθανασάκη«Ο πρόεδρος όπως και όλος ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και ότι είδαν όλοι το είδε και ο πρόεδρος. Προσπάθησε μετά να εμψυχώσει τους παίκτες και δήλωσε πως πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι για την πορεία της ομάδας. Ο στόχος του κυπέλλου δεν ήταν στα αρχικά πλάνα μας, κάναμε πολύ καλή πορεία και δείξαμε ψυχή. Η ομάδα μας έβγαλε πολύ ψυχή και τώρα θέλουμε να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ. Είναι πολύ θετικό το γεγονός πως δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις από τον αποκλεισμό και θα βγούμε πιο δυνατοί. Αν ερχόταν ένας αποκλεισμός χωρίς καλή εμφάνιση ίσως να υπήρχαν επιπτώσεις. Θα είμαστε το ίδιο δυνατοί στα πλέι – οφ για την άνοδο».
Για την απώλεια του Ρομάνο στο παιχνίδι με τον Βόλο: «Ο Ηρακλής σε όλα τα παιχνίδια είναι αποφασιστικός. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα λόγω μιας απερισκεψίας αλλά το αφήσαμε πίσω. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η ομάδα έχει παίξει και χωρίς τον Ρομάνο και έχει κερδίσει. Όποιος παίκτης μπαίνει μέσα είναι το ίδιο καλός και είναι πολύ ευχάριστο για εμένα που μπορώ να εμπιστευτώ όλους τους παίκτες του ρόστερ».
Για τις νίκες που χρειάζεται ο Ηρακλής για να εξασφαλίσει την άνοδο: «Νομίζω ότι ίσως χρειαστούν ακόμα και τέσσερις νίκες ακόμα. Για εμένα μετράει να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι. Κερδίζοντας έχουμε καλή ψυχολογία και ρίχνουμε και την ψυχολογία των άλλων που μας κυνηγάνε. Μπορεί και την έκτη – έβδομη αγωνιστική των πλέι – οφ να έχει τελειώσει η υπόθεση άνοδος».
Για το προγραμματισμό για το μέλλον: «Είναι ένα κομμάτι που δουλεύω στο μυαλό μου, έχω τις σκέψεις αλλά το αφήνουμε λίγο πίσω γιατί δεν έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο. Έχουμε πολλά να κάνουμε στο οργανωτικό κομμάτι όμως η ομάδα θα είναι έτοιμη. Όσο πιο γρήγορα εξασφαλίσουμε την άνοδο τόσο περισσότερο χρόνο θα έχουμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: