Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Νομίζουν ότι είμαστε ο εύκολος στόχος»

Για αυθαίρετα και ανυπόστατα δημοσιεύματα εις βάρος της κάνει λόγο η ΠΑΕ Ατρόμητος, τονίζοντας ότι έχει πιάσει πανικό τον... ψευδομάρτυρα. «Φαινόμαστε ως εύκολος στόχος, αλλά δεν είμαστε».

«Νομίζουν ότι είμαστε ο εύκολος στόχος»
Θέση με αφορμή δημοσιεύματα εις βάρος της με αφορμή την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο πήρε η ΠΑΕ Ατρόμητος μέσω ανακοίνωσης της, τονίζοντας ότι πρόκειται για αυθαίρετες και ανυπόστατες ερμηνείες. Παράλληλα, κάνει λόγο για ψευδομάρτυρα και συκοφάντη τον οποίον έχει πιάσει πανικός. «Νιώθουμε δυνατοί και ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας», σχολιάζει ο σύλλογος του Περιστερίου.

Αναλυτικά

«Επειδή καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανυπόστατων δημοσιευμάτων που προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα σε βάρος της ΠΑΕ Ατρόμητος πριν η υπόθεση μας κριθεί από τη δικαιοσύνη, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας γνωρίζουν τους σκοπούς που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ιστοσελίδες οι οποίες παραθέτουν μεθοδευμένα και στοχευμένα άρθρα και σχόλια που «επιθυμούν» να προδικάσουν τις εξελίξεις βαφτίζοντας το ψάρι κρέας και κάνοντας αυθαίρετες και ανυπόστατες ερμηνείες για τη πτυχή της δικής μας υπόθεσης.

Κατανοούμε βεβαίως τον εύλογο πανικό που έχει πιάσει τον ψευδομάρτυρα και κοινό συκοφάντη ο οποίος μπροστά στην αγωνία του για το τσουνάμι των εξελίξεων που έρχεται σε βάρος του, εμπλέκει ξαφνικά πρόσωπα που είχε ξεχάσει στην πρώτη του κατάθεση και διαρρέει οτιδήποτε ψευδές στοιχείο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.
Ίσως να φαινόμαστε ως «εύκολος στόχος» αλλά δεν είμαστε. Και ούτε πρέπει την σιωπή μας να την εκλάβουν ως αδυναμία. Αντιθέτως, νιώθουμε πολύ δυνατοί γιατί ξέρουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

Απλά έχουμε ως φιλοσοφία ότι ποτέ δεν πρέπει να κάνουμε το δεύτερο βήμα πριν κάνουμε το πρώτο.

Και το πρώτο μας βήμα είναι να καταθέσουμε τα ακράδαντα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και να απολογηθούμε στον Ανακριτή για την κατάθεση του «ψευδομάρτυρα» στις 5 Μαϊου.

Μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία να είστε βέβαιοι ότι θα τοποθετηθούμε απέναντι σε αυτή τη μεθοδευμένη λάσπη εναντίον της ομάδας μας και τότε να είστε σίγουροι ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα χάσουν τον ύπνο τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: