Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Καλλονός… με την Καλλονή!!

Ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από το χθεσινό θέλει να δείξει ο Ολυμπιακός στο ματς με την Καλλονή που είναι προγραμματισμένη και η φιέστα…

Καλλονός… με την Καλλονή!
Αρκετά ενοχλημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος όπως επεσήμανε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα είδε κάποια στοιχεία που δεν του άρεσαν καθόλου στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη το απόγευμα της Τετάρτης.

«Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα, ήθελα περισσότερη δυναμική και συγκέντρωση, κάτι το οποίο δεν είδα», ανέφερε ο Περέιρα ο οποίος ήταν ξεκάθαρος για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να δει μια τελείως διαφορετική εικόνα από τους παίκτες στο κρισιμότερο παιχνίδι που απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή τον τελικό με την SKODA Ξάνθη.

Ωστόσο, αυτή τη βελτίωση θέλει να την δει και άμεσα. Από το παιχνίδι με την Καλλονή στο οποίο έχει προγραμματιστεί και η πραγματοποίηση της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενου αποκλεισμού της ομάδας από το Champions League, τώρα, στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία.

Κάτι τέτοιο εκφράστηκε και με κάθε επισημότητα στην χθεσινή τοποθέτηση του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ και αντιπροέδρου της, Θοδωρή Γιαννίκου. ««Κανένας κίνδυνος αποκλεισμού για τον Ολυμπιακό», ήταν το μήνυμα του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: