Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Λοβ... από Νοέμβρη!!

Σε επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε ο Κέβιν Λοβ. Χάνει όχι μόνο το υπόλοιπο των play offs, αλλά και συνολικά 4-6 μήνες δράσης ο πάουερ φόργουορντ των Καβαλίερς.

Λοβ... από Νοέμβρη
Χωρίς τον Κέβιν Λοβ θα πορευτούν πλέον οι Καβαλίερς. Η ρήξη συνδέσμων στον αριστερό ώμο που υπέστη στον τελευταίο αγώνα της σειράς με τους Σέλτικς τον οδήγησε τελικά στο χειρουργείο, αν και αρχικά οι εκτιμήσεις ανέφεραν πως υπήρχε μια πιθανότητα να επιστρέψει στον επόμενο γύρο των play offs.

Τώρα ο All Star άσος θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 μήνες, πράγμα που σημαίνει πως θα γυρίσει στα παρκέ με τη νέα σεζόν. Ο 26χρονος άσος έχει δικαίωμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο πλέον αν θα το κάνει αυτό, αφού δηλώνει ικανοποιημένος στο Κλίβελαντ, όπως και η ομάδα μαζί του.

Σημειώνεται πως στα δύο πρώτα ματς των ημιτελικών της Ανατολής θα λείψει και ο τιμωρημένος Τζέι Αρ Σμιθ. Χωρίς τους 16,7 πόντους και τα 9,7 ριμπάουντ του Λοβ το βάρος θα πέσει στους ώμους του Λεμπρόν Τζέιμς και του Κάιρι Ίρβινγκ για να φέρουν στο Κλίβελαντ τον πολυπόθητο πρώτο τίτλο της ιστορίας των Καβαλίερς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: