Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Τα δεδομένα για την άμυνα!

Δυσκολίες παρουσιάζει του Χελάντερ στον Παναθηναϊκό. Αν «χαλάσει» οι «πράσινοι» θα στραφούν στον Γουίλσον και άλλον έναν παίκτη. Θα αποκτηθεί και πιο έμπειρος στόπερ για βασικός. Χάνεται ο Λανγκ.

Τα δεδομένα για την άμυνα
Στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Πάντως, στο «τριφύλλι» δεν δείχνουν να βιάζονται να κλείσουν παίκτη, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρουν δύο παίκτες για αυτή τη θέση. Ο ένας θα είναι έμπειρος και θα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι βασικός, αν κάτι τέτοιο είναι θεωρητικό, αλλά και ένας πιο… άγουρος.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Φίλιπ Χελάντερ, του οποίου το όνομα βγήκε το βράδυ της Τρίτης στην επιφάνεια. Ωστόσο, δεν είναι εύκολη η περίπτωση του. Μέχρι πρόσφατα, ζητούσαν ένα εκατομμύριο ευρώ από τη Μάλμε από όποια ομάδα έκανε διερευνητική επαφή για τον 21χρονο στόπερ.

Από τον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διάθεση να δώσουν λεφτά για τον Σουηδό στόπερ στην ομάδα του, καθώς η συνεργασία τους λήγει σε οκτώ μήνες από τώρα. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να δοθούν ακόμη και τα μισά από αυτά που ζητάει η Μάλμε. Ακόμη και το ένα τέταρτο των χρημάτων.

Υπάρχουν ακόμη δύο ονόματα στη λίστα. Το ένα δεν έχει γίνει γνωστό. Αν δεν προχωρήσει ούτε του συγκεκριμένου, τότε ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τον Γουίλσον που μένει ελεύθερος από τη Χαρτς.

Στη φετινή σεζόν μετράει 30 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος (με πέντε γκολ), μια στο League Cup και μια στο Challenge Cup.

Χάνεται ο Λανγκ

Απομακρύνεται ο Μίκαελ Λανγκ για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί ο δεξιός μπακ της Γκρασχόπερς να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «πράσινους», αλλά τον τελευταίο καιρός δείχνει διστακτικός και έχει κάνει βήματα πίσω λόγω της κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό όλο και πιο πολύ τις εναλλακτικές που έχουν στη λίστα τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: