Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δεν κέρδισε ούτε τον αδιάφορο!!

Δεν πήρε άδεια τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα ούτε και ο Πανθρακικός από την σχετική επιτροπή, οπότε πάει η πέμπτη θέση σε έναν εκ των Ατρόμητου, Παναιτωλικού και Ξάνθης. Βέβαια με την βαθμολογία όπως είναι, ο Ατρόμητος είναι αγκαλιά με την πεντάδα και πάρα πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτό αφού είναι στο χέρι του. Για τον Πανθρακικό ισχύουν άλλα, αν τελικά καταφέρει να παραμείνει.

Όταν σου τα έλεγα για τον Πανθρακικό και τον υπουργό, μου έλεγες ελπίζει ακόμα. Αλλά δεν τα έχω με εσένα, με τους άλλους τους απίθανους τα έχω. Ο Ατρόμητος πήρε τις σαγιονάρες του και πήγε για κοντοσούβλι στην Λιβαδειά και ο ΠΑΟΚ ίδρωσε για να πάρει ισοπαλία από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν του έχει αγοράσει μάλιστα και δυο ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι.

Και τι ήθελες να κάνει, ρε Κώστα, δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα; Το ζητούμενο είναι γιατί δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ή όλη αυτή η αστεία κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο; O Ηρακλής έπεσε κατηγορία για αυτή την ιστορία και από εκεί κι έπειτα την βγάζουν όλοι στην πούδρα με ποινές πραγματικό χάδι.

Πάλι άρχισες τα κλάματα; Αν δεν κάνει μήνυση ο γνωστός φίλος των φίλων του Ηρακλή στον Βοριά, που κατήγγειλε ότι κάποιοι τα πήραν εκ των έσω, δεν δικαιούσαι να ομιλείς. Τρελαίνομαι που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε μια ομάδα που ήξερε ότι δεν θα βγει στην Ευρώπη και δεν μπόρεσε να την κερδίσει . Και μετά μου λες να ανησυχώ, μήπως χάσω το στοίχημα για το τραπέζι της δεύτερης θέσης.

Να σου πω την αμαρτία μου, αυτός ήταν και ο λόγος που πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον ΠΑΣ στο παιχνίδι της Κυριακής. Αγόρασε δυο ποδοσφαιριστές, η πιάτσα φώναζε ότι δεν θα πάρει αδειοδότηση ο ΠΑΣ, γιατί να μην το κερδίσει το παιχνίδι; Κι όμως δεν το κέρδισε κι ας ζούμε στην Ελλάδα και ας πιστεύουμε ότι πάντα υπάρχει παρασκήνιο.

Τώρα δηλαδή άμα το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, είναι ίδιο με αυτό της Βέροιας με τον Πανθρακικό, θα το θεωρήσεις σύμπτωση; Κι αν τα γκολ μπούνε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα σε διαφορά τριών λεπτών το ένα από το άλλο,  πάλι θα το θεωρήσεις σύμπτωση;



Ρόμπα

Τον ρωτάω τον φαλακροκόρακα προχθές αν είναι έτοιμος να φορέσει ψηλοτάκουνες γόβες και ζαρτιέρες για να βγει στην πλατεία Αριστοτέλους τώρα που θα πληρώσει ο Σαββίδης και μου απαντάει πως όχι. Είναι ρόμπα ξεκούμπωτη η όχι; Επειδή λέει δεν τα παίρνει όλα τα λεφτά από τον Σαββίδη απευθείας αλλά και μέσω δανείου από την Dimera, δεν το μετράει γιατί μπορεί ο ΠΑΟΚ να χρωστάει λεφτά μετά στον Σαββίδη αφού η εταιρία είναι δική του. Δεν δέχεται το ρεπορτάζ που λέει ότι το κάνει καθαρά για τεχνικούς και φορολογικούς λόγους προκειμένου να μην βγει έτσι στην Αριστοτέλους. Έννοια σου όμως, φαλακρέ, και την ημέρα που θα πληρώσει σε έχω έτοιμο το συνολάκι.

Σκοταδισμός

Tώρα που βγήκε η απόφαση για το ποιες ομάδες τελικά παίρνουν αδειοδότηση θα δούμε τις αποδόσεις που έβγαλε ο ΟΠΑΠ στο κουπόνι του στοιχήματος να παραμένουν οι ίδιες; Τι ρωτάω όμως αυτό και δεν ρωτάω καλύτερα πόσα παιχνίδια θα μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του στοιχήματος το Σαββατοκύριακο; Το παιχνίδι του Λεβαδειακού ήταν φραγμένο πριν την Παρασκευή το Αστέρας Τρίπολης το έφραξαν αργότερα όπως και το Εργοτέλης-Κέρκυρα. Και εμείς τι καθόμαστε και γράφουμε προγνωστικά δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα; Θα μας πει ποτέ κανείς το σκεπτικό που δεν μπορούμε να ποντάρουμε συγκεκριμένα παιχνίδια η θα παραμείνουμε στο σκοτάδι;

Α ρε εξωγήινε τυχεράκια
ΚΟΚ  Σε βλέπω να τα τρως τελικά, ρε μπαγάσα
ΡΑΠ  Εγώ το είδα το έργο από τα Χριστούγεννα, για κορόιδο με πέρασες;

Ραπτόπουλος

Πρόεδρος
Αν ερχόταν ο μάγος της Χαλάστρας με ένα μαγικό ραβδί «τι θα ήθελες να σε κάνω η ποιος θα ήθελες να είσαι τον επόμενο μήνα»; Ξέρεις τι θα του απαντούσα; Ο πρόεδρος του Εθνικού Αγιονερίου…..


Ευκαιρία
Ξέρεις τι είναι να έχεις ομάδα αδιάφορη και να παίζεις με τον ένα εκ των δυο διεκδικητών για την άνοδο στην Φούτμπολ Λίγκ; Η ευκαιρία σου να βγάλεις μεγάλα γούστα με τον καημό και το απωθημένο των άλλων

Απέναντι
Φωνάζει ο απέναντι με το ρεπορτάζ που έκανε ότι ο Άρης μπορεί να ανέβει και σαν δεύτερος  αφού αρκετές ομάδες μπορεί να χάσουν την κατηγορία λόγω μη αδειοδότησης. Ακόμα και να δεχθώ και το ρεπορτάζ του, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει εκκαθάριση πως θα ανέβει ο Άρης κατηγορία;
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: