Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Ανεπανάληπτη βραδιά»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Ανδρέου, Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν μια μαγική και ανεπανάληπτη βραδιά.  Όταν βλέπεις τον κόσμο έτσι κρεμασμένο σε ένα τέτοιο γήπεδο δεν μπορείς να μην κερδίσεις. Πιστεύω το γήπεδο είχε πάνω από 10.000 κόσμο μέσα και αυτό ήταν ανεπανάληπτο. Ο κόσμος μπήκε και βγήκε χωρίς πρόβλημα και ο ΠΑΟΚ έκανε σόλντ – άουτ. Πήγαμε καλά, δεν υπήρχε κανένα παρατράγουδο και κατακτήσαμε ένα καταπληκτικό νταμπλ».
Για τον Γιώργο Ανδρέου:
«Ο Γιώργος είχε μια ζάλη από τη υπερένταση και όταν σου βγαίνει το βάρος όλης της προσπάθειας είναι λογικό. Είναι μια δικαίωση και για την προσπάθεια του κ. Κατσαρή από τον ερασιτέχνη.  Η βάση του ΠΑΟΚ είναι καθαρή. Ο Γιώργος πήρε το τμήμα, είχε το όραμα και την τρέλα και ζήσαμε όλοι μαζί την χαρά και το όνειρο».
Για την βραδινή έξοδο της διοίκησης:
«Πήγαμε σε ένα μέρος τα διοικητικά μέλη. Ήταν ο κ. Αγγελίδης, ο κ. Γαλατσόπουλος και άλλοι άνθρωποι. Ήταν μια όμορφη βραδιά και θα ετοιμάσουμε και κάτι άλλο μάλλον το Σάββατο. Επίσης, το Σάββατο θα πάμε και για μια φωτογράφηση στον Λευκό Πύργο».
Για το πανό που υπήρχε στο γήπεδο:
«Ήταν ένα ευχαριστήριο μήνυμα που έλεγε «ευχαριστούμε τον καλύτερο παίκτης της σεζόν, τον λαό μας». Αυτό που ζήσαμε στα τελευταία παιχνίδια ήταν ανεπανάληπτο. Βάλαμε πάνω από 40.000 κόσμο συνολικά στους τελικούς. Το γήπεδο ήταν γεμάτο ενώ και έξω υπήρχε πάνω από 3.000 κόσμος. Ο Κουρνέτας έχει παίξει χρόνια και σε ευρωπαϊκούς τελικούς και μου είπε πως δεν είναι μόνο η επιτυχία του ότι παίρνει ακόμα ένα πρωτάθλημα αλλά και το ότι αυτό που ζει είναι ανεπανάληπτο. Δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ο Μπάνε μου είπε πως σε ένα γήπεδο που έχει ζήσει τα πάντα, δεν το είχε δει αυτό. Ήταν απίστευτος ο παλμός που υπήρχε».
Για τον Χιμένες:
«Εμείς κάνουμε κάποιες συζητήσεις αλλά υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με την ομοσπονδία. Όταν μπαίνει το λατινοαμερικάνικο ταπεραμέντο στον ΠΑΟΚ οι αθλητές «τρελαίνονται». Ο Χιμένες είναι καταπληκτικός παίκτης και αποδίδει».
Για το μέλλον της ομάδας:
«Βλέπουμε την επόμενη μέρα και θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το δημιούργημα. Πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε. Αυτό το πράγμα που έγινε δεν έχει ξανασυμβεί».
Για τις αντιδράσεις του Τζακ Αγγελίδη:
«Είναι ένας τεχνοκράτης και από τους ανθρώπους που έχουν όραμα. Αυτά που είδε τον εμπνέουν και είπε «φαντάσου τι θα γινόταν με μία αντίστοιχη επιτυχία στο ποδόσφαιρο». Και οι ίδιοι του ποδοσφαίρου πιστεύουν πως μετά την αποπληρωμή των χρεών τους πέφτει ένα πολύ μεγάλο βάρος για να δημιουργήσουν τον επόμενο ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: