Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Από την Adidas στην Umbro η Γουέστ Χαμ!!

Η Γουέστ Χαμ ήρθε σε πενταετή συμφωνία με την Umbro, η οποία θα ντύνει την ομάδα από την επόμενη σεζόν.
Τα «σφυριά» θα αλλάξουν αθλητική εταιρεία για την τελευταία τους σεζόν στο «Upton Park», αφού την αγωνιστική περίοδο 2016-17 θα μετακομίσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
«Καθώς φτάνουμε σε δύο ιστορικές σεζόν για την Γουέστ Χαμ, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξανά συνεργαστούμε με την Umbro. Είναι μια εταιρεία που όπως η Γουέστ Χαμ έχει βοηθήσει στο χτίσιμο της κληρονομιάς του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά είναι και μία εταιρεία με παγκόσμια, γρήγορη ανάπτυξη και ένα λαμπρό μέλλον.
Είναι μάλιστα ακόμη καλύτερα που στην τελευταία μας χρονιά στο Boleyn Ground οι παίκτες μας και οι οπαδοί μας θα φορούν φανέλες μιας εταιρείας που έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με την πλούσια ιστορία του συλλόγου μας, όπως και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αγγλία το 1966» ανέφερε η αντιπρόεδρος του συλλόγου Κάρεν Μπράντι.
Γουέστ Χαμ και Umbro έχουν πράγματι σπουδαίες συνεργασίες στο παρελθόν, αφού η αθλητική εταιρεία ήταν εκείνη που πρώτη έφτιαξε φανέλες για πώληση προς τους οπαδούς μέσα στο 60, ενώ και αυτή που έντυνε την ομάδα την τριετία 2007-10.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: