Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Συγχαρητήτρια στον λαό του Ηρακλή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής και μίλησε για τον αποκλεισμό στην Ξάνθη και τον κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στον μεγάλο λαό του Ηρακλή. Αν αυτός ο λαός πάρει χαρές δεν θα μπορεί να τον σταματήσει κανείς. Στον Ηρακλή όποιος φοράει την φανέλα της ομάδας πρέπει να κλαίει όταν χάνει. Δυόμιση – τρεις ώρες πριν το παιχνίδι η Ξάνθη δεν έδινε τα εισιτήρια στους οπαδούς μας και αν είχαμε μια πιο ομαλή διάδοση εισιτηρίων θα είχαμε περισσότερο κόσμο. Το θέμα είναι πως έδωσε μηνύματα ο κόσμος μας και όποτε πηγαίνουμε καλά είμαστε παρών και πολυπληθέστεροι».
Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε:
«Εγώ πήγα να δώσω την μπάλα σε έναν παίκτη να κάνει γρήγορα το άουτ άκουσα κάποιον παίκτη να μας βρίζει. Εμείς χαιρόμαστε να μας βρίζουν γιατί τις μεγάλες ομάδες δεν τις αγαπάνε αλλά τις μισούν. Ο Παπάζογλου είπε μια βρισιά για την ομάδα μας και μετά τον έβρισε και ο ίδιος ο συμπαίκτης του. Επειδή ένα παιδάκι έκανε αυτό που έκανε δεν γίνεται να βάζεις το γήπεδο σε κίνδυνο».
Για τα ταλέντα της ομάδας:
«Πρέπει όλα τα παιδιά να συνεχίζουν να δουλεύουν και να μείνουν προσγειωμένοι. Με τα λόγια δεν γίνεσαι ομάδα».
Για το παιχνίδι στον Βόλο:
«Θα πάμε στον Βόλο και από τα 2.000 ζητήσαμε 500 εισιτήρια. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως εκεί η αστυνομία είναι πολύ σκληρή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: