Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Προβλήματα με Φερνάντες και Πόι!!

Δύο σοβαρούς λόγους για να ανησυχεί απέκτησε από χθες ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε εκ νέου στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του Αρη είδε δύο εκ των πρωταγωνιστών του φετινού ρόστερ, να αποχωρούν από το πρόγραμμα, τους Βάσκο Φερνάντες και Μάουρο Πόι.

Ο Αργεντινός επιθετικός, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, συζήτησε με το ιατρικό τιμ και κατόπιν συνεννόησης, αποφασίστηκε να αποχωρήσει, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, πάντως, η κατάσταση του 33χρονου ποδοσφαιριστή δεν εμπνέει ανησυχία και κατά τα φαινόμενα, θα μπει κανονικά στη σημερινή προπόνηση.

Από κει και πέρα, πρόβλημα προέκυψε και με τον Βάσκο Φερνάντες, ο οποίος, επίσης, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το χθεσινό πρόγραμμα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και σήμερα πρόκειται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, ούτως ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και να διαφανεί αν ο Πορτογάλος θα είναι στη διάθεση του Καλαϊτζίδη για την Αλεξανδρούπολη.

Επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς, πως το ενδιαφέρον μετακυλύεται στη σημερινή προπόνηση (εκ νέου στο «Δασυγένειο» Αθλητικό Κέντρο), με τον 58χρονο προπονητή να θέλει να διαπιστώσει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει, ούτως ώστε να μπορέσει να κατασταλάξει και στα οριστικά του πλάνα για την ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο «Φώτης Κοσμάς».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: