Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μυροφορίδης: «Τα καλύτερα έρχονται» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή Παύλος Μυροφορίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προσπάθεια είναι άξια συγχαρητηρίων. Τα παιδιά προσπάθησαν με ό,τι είχαν και δεν είχαν και θεωρώ πως αν δεν παίζαμε με δέκα παίκτες δεν θα χανόταν η πρόκριση. Αντί να παίζει με δέκα παίκτες η Ξάνθη τρία λεπτά πριν, παίξαμε εμείς. Το μόνο κακό είναι που δεν ήρθε η πρόκριση. Όλα τα άλλα είναι υπέροχα. Είναι κακό να σου χτυπάνε την πλάτη πως ήσουν καλύτερος αλλά δεν πέρασες, όμως, πρέπει να ζεις με αυτό και να προχωράς γιατί μπροστά μας είναι ο στόχος να ανεβεί στην Σούπερ Λίγκα».

Για την ογκώδη παρουσία του κόσμου:  «Το συναίσθημα που δημιουργεί ο κόσμος σε αυτήν την ομάδα είναι υπέροχο. Η παρουσία του, τα χιλιόμετρα που έκαναν για να είναι μαζί μας, αυτό που έκαναν να ζητούν η ομάδα να ξαναβγεί».

Για τα δάκρυα του Νίκου Παπαδόπουλου: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που το παίζουν άνθρωποι που κάνουν προσπάθεια και επομένως μπορεί να σου βγει συγκίνηση. Δεν είμαστε από σίδερο, έχουμε συναισθήματα, δενόμαστε με αυτό που κάνουμε και ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος παθιασμένος με την δουλειά του».

Για το κέρδος από την ζημία του αποκλεισμού: «Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει ζημία. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με στόχο να ανεβεί και έφτασε να βρίσκεται στο Κύπελλο ένα βήμα πριν τον τελικό. Αν δούμε την συνολική εικόνα έπρεπε να είμαστε εμείς στον τελικό. Υπάρχει η ικανοποίηση πως η ομάδα έδειξε ότι ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Αν υπήρχε αξιοκρατία θα περνούσαμε εμείς στον τελικό».

Για την διαιτησία: «Ήταν πολύ κακή η διαιτησία. Μιλώ για την φάση του Ράνου που ήταν αποβολή, καθώς και για μια άλλη φάση που ο τερματοφύλακας της Ξάνθης πιάνει την μπάλα εκτός περιοχής και παίρνει κίτρινη κάρτα  ο Περόνε. Όλα αυτά συμβαίνουν στον χώρο ευθύνης του Μαντάκη, ο οποίος όπου μας βρίσκει κάτι μας κάνει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι φάσεις που γίνονται μπροστά του. Μάλλον είναι… ματιασμένος».

Για τον Στυλιάρα και την αποβολή του: «Έσκασα, τι να κάνω, αλλά αυτό είναι το τελευταίο. Έχεις κάνει εγκλήματα, είπα στον Στυλιάρα. Μίλησα και μετά το τέλος μαζί του. Επειδή θεωρώ ότι είναι καλός διαιτητής, πιστεύω ότι δεν είδε καλά. Δεν θεωρώ ότι είχε δόλο».

Για την συνέχεια: «Μπροστά μας είναι ο στόχος της Σούπερ Λίγκας. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και υπήρξε στενοχώρια. Αυτό δείχνει την υγεία που υπάρχει στην ομάδα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που κάνουμε. Νιώθουμε περήφανοι για τον κόσμο της ομάδας και ο κόσμος να νιώθει περήφανος για την ομάδα. Το σύνθημα από εδώ και πέρα είναι το ίδιο από την αρχή της χρονιάς. Πως τα καλύτερα έρχονται, ανεβάζοντας την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα».

Ακούστε αναλυτικά ο Παύλος Μυροφορίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: