Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ!!

Θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης βρέθηκε ο Τζέιμς Γκιστ κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, όπως ενημέρωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το ΕΣΚΑΝ.

Θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης ο Γκιστ!
Άσχημα νέα για τον Παναθηναϊκό λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Το ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε την «πράσινη» ΚΑΕ πως ο Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης κατά την εξέταση του πρώτου δείγματος, ύστερα από το σχετικό έλεγχο που έγινε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πάτρας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης.

Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια.

Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: