Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή μεταγραφή»


Σίγουρος ότι το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Κυριάκος Ανδρεόπουλος, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ένωσης εμφανίστηκε στη «SportDay» ο Μιχάλης Γρηγορίου, που τον έχει ζήσει από κοντά.

«Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή μεταγραφή»
Το χέρι του στη… φωτιά ότι ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος είναι έτοιμος για την ΑΕΚ «βάζει» ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τεχνικός της Κέρκυρας, ο οποίος έχει παίκτη τον 21χρονο στην Κέρκυρα μίλησε στη «SportDay» για τον νεαρό μεσοαμυντικό, που αναμένεται να συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» από το καλοκαίρι.

«Καταρχάς θέλω να πω ότι η ΑΕΚ δεν έκανε μόνο μια πολύ καλή μεταγραφή αγωνιστικά, αλλά έκανε δικό της ένα εκπληκτικό παιδί. Με μεγάλη προσωπικότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του και πειθαρχημένος, εντός και εκτός γηπέδου», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Κυριάκος είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Πιστεύω όπως είχε πει και παλιότερα για τον Ανάκογλου, που τώρα είναι αρχηγός της ΑΕΚ πως είναι έτοιμος παίκτης και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Επίσης, είναι σημαντικό ότι έχει γεμάτες χρονιές, ο Κυριάκος δεν έχει βγάλει κανέναν τραυματισμό, κάτι που δείχνει το σκαρί του».

Στη φετινή σεζόν ο Ανδρεόπουλος έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ. Στο Κύπελλο έπαιξε τρεις φορές. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και στα δύο ματς κόντρα στην ΑΕΚ για τους «16» της διοργάνωσης. Στο πρώτο (1-1) έγινε αλλαγή στο 77’ και στο δεύτερο (2-0) στο ΟΑΚΑ έπαιξε μέχρι τέλους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: