Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Ο Θανάσης είναι μεγαλύτερη επιτυχία για τον Φιλαθλητικό»

Για τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ, Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Τάκης Ζήβας.

«Ο Θανάσης είναι μεγαλύτερη επιτυχία για τον Φιλαθλητικό»
Ο Τάκης Ζήβας, ο μοναδικός άνθρωπος που προπόνησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε επίπεδο αντρών πριν κάνει το άλμα για το ΝΒΑ, μίλησε χθες σε διαδικτυακή εκπομπή των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ τόσο για τον ίδιο τον Γιάννη αλλά και για τον αδελφό του Θανάση.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού αναφέρθηκε επίσης και στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τα νέα παιδιά, αλλά και στη φετινή πορεία της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Ζήβα:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης δεν έμεινε μόνο στο ταλέντο και τα σωματικά προσόντα. Είχε πολύ μεγάλη θέληση για να πετύχει και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Είδαμε πόσο βελτιώθηκε στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ, κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερος».

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Ο Θανάσης είχε την ατυχία να αρχίσει το μπάσκετ σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον αδερφό του και το σκεπτικό ήταν αν θα προλάβει να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι για τον Φιλαθλητικό ήταν μεγαλύτερη επιτυχία η επιλογή του Θανάση στο draft παρά του Γιάννη. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι και αυτός στο ΝΒΑ.

Για την γενικότερη φιλοσοφία αλλά και τη φετινή πορεία του Φιλαθλητικού: «Στόχος μας είναι να προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά με ταλέντο και διάθεση ώστε να τους βοηθήσουμε στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Φέτος, μετά τη φυγή πολλών παικτών τα τελευταία χρόνια, στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στη Β’ Εθνική και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε πετύχει».

«Ευχαριστούμε που μας θυμάστε». Με αυτά τα λόγια έκλεισε τη συνέντευξη ο Τάκης Ζήβας και παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να πέφτουν τα φώτα πιο συχνά στις μικρότερες κατηγορίες για να παίρνουν δύναμη όλοι όσοι υπηρετούν πιστά το άθλημα τόσα χρόνια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: