Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

«Ο κόσμος θυμάται τίτλους, όχι... βαρεμάρα»

Οι Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Ρέντναπ υποστήριξαν ότι αυτό που μετράει στο φινάλε και θα θυμάται ο κόσμος και οι οπαδοί θα είναι η άνεση με την οποία κατέκτησε η Τσέλσι τον φετινό τίτλο και όχι οι ισχυρισμοί των φίλων των αντίπαλων ομάδων για βαρετό ποδόσφαιρο.  
Οι οπαδοί της Άρσεναλ ήταν εκείνοι που στην ισοπαλία (0-0) με τους «μπλε» την περασμένη Κυριακή στο «Έμιρεϊτς», φώναζαν «βαρετή, βαρετή Τσέλσι», όμως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κάνει σε όλα τα παιχνίδια ό,τι ακριβώς χρειάζεται και ανάλογα την περίσταση για να πάρει αυτό που θέλει.
«Είναι χαζομάρες αυτά για το βαρετό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος θεωρούσε διασκεδαστική και θεαματική τη Νιούκαστλ του Κέβιν Κίγκαν το 1996, όμως κανείς δεν τη θυμάται τώρα. Αυτό που θυμούνται όλοι είναι οι τίτλοι και οι Πρωταθλητές. Πάντα σε κάποια παιχνίδια μέσα στη σεζόν θα είσαι και κακός και δεν θα μπορείς να αποδώσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όμως μετράει ο τίτλος» υποστήριξε ο Γκάρι Νέβιλ, για να αναφερθεί επί του θέματος και ο Τζέιμι Ρέντναπ:
«Ο κόσμος λέει ότι η Τσέλσι παίζει βαρετό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που δεν λέει κανείς είναι ότι δεν υπήρξε ομάδα να την κοντράρει στο φετινό πρωτάθλημα. Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί την Πρωτοχρονιά να συγκατοικούσε μαζί της στην κορυφή όμως κατέρρευσε και η Τσέλσι έδειξε ακόμα πιο ισχυρή για να φτάσει με άνεση στον τίτλο. Αυτό ήταν το μοναδικό... βαρετό της σεζόν. Ότι έπαιξε μόνη της». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: