Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Το πρόγραμμα «λέει» Σίτι αλλά...!!

Το ντέρμπι τελείωσε με την Γιουνάιτεντ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη, να κατακτά το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και παράλληλα βύθισε την Σίτι σε προβληματισμό ακόμη και για το φετινό φινάλε της σεζόν. Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης.  
Η νίκη της Λίβερπουλ επιβεβαίωσε το σενάριο που περίμενα πριν το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Οι «κόκκινοι» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν για την κατάκτηση της 4ης θέσης όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους. Το πρόγραμμα είναι πιο δύσκολο για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς απ' ότι είναι για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Η Λίβερπουλ θα δώσει τέσσερα ματς μακριά από το «Ανφιλντ», ένα εκ των οποίων απέναντι στην Τσέλσι ενώ η Σίτι έχει τέσσερα ματς στο «Ετιχαντ» και κανένα με ομάδα της πρώτης 6άδας αφού θεωρητικά θα «αγχωθεί» μόνο κόντρα στην Τότεναμ.
Έτσι όμως όπως είναι η κατάσταση στους «πολίτες» τίποτα δεν θα προκαλέσει εντύπωση. Η εικόνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι λίγο πριν το φινάλε του ντέρμπι ήταν ενδεικτική της ψυχολογίας που υπάρχει στην Σίτι. Ο Χιλιανός γνωρίζοντας ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την πόλη, δείχνει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Ένα αναπάντεχο στραβοπάτημα στην επόμενη αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ εντός έδρας, ίσως κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση και το κλίμα. Η λογικά πάντως λέει ότι οι «πολίτες» θα πάρουν τις 4,5 νίκες που χρειάζονται και δεν θα κινδυνέψουν. Αυτό λέει η λογική βέβαια. Στην Πρέμιερ Λιγκ όμως η λογική έχει τη δική της έννοια...
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: