Τρίτη 14 Απριλίου 2015

«Να γίνουμε Απόλλων Πόντου»

Στον Arena FM 89,4 μίλησε το μέλος του Ερασιτέχνη του Απόλλων 1926, Παναγιώτης Χατζηανδρέου και μίλησε για το μέλλον της ομάδας.Για το συμβούλιο του Ερασιτέχνη που θα γίνει:
«Δεν είναι γενική Συνέλευση αλλά ένα συμβούλιο του Ερασιτέχνη. Θα δούμε τι κατάσταση που υπάρχει, τι θα γίνει από εδώ και πέρα και το αν θα κηρύξουμε κάποιον έφορο του τμήματος. Υπάρχουν κάποια πλάνα για το πώς θα διαχειριστούμε την ομάδα στην Γ΄ εθνική χωρίς να χρεώσουμε τον Ερασιτέχνη και αν δεν βρεθεί κάποιος τότε θα τρέξει την ομάδα ο Ερασιτέχνης. Επίσημα, δεν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του κανείς».
Για το τι οδήγησε στον υποβιβασμό της ομάδας:
«Έγιναν διοικητικά λάθη, η ομάδα άργησε να χτιστεί και υπάρχει και ο οικονομικός παράγοντας. Ο κ. Ανατολίτης είπε πως θα κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση και θα φέρει κάποιους χορηγούς. Ήρθαν κάποιοι παίκτες που είναι ανεπαρκής ενώ και τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα για να βοηθηθεί η ομάδα. Δεν υπήρχε στήριξη. Στην συνέλευση πρέπει να δούμε τι θα κάνει η ομάδα. Οι δυνάμεις της ομάδας αυτή την στιγμή μπορούν μέχρι ένα σημείο. Ο Απόλλων είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αλλά πρέπει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Θέλουμε να είμαστε η Καλαμαριά που λένε όλοι; Πρέπει να αλλάξει το όνομα και να γίνουμε Απόλλων Πόντου καθώς τα μηνύματα είναι πολλά. Όταν θα γίνει ξανά ΠΑΕ ο Απόλλων θα πρέπει να τεθούν πολλά θέματα. Χρειάζεται να υπάρχει ένα όραμα για τον κόσμο. Ο Απόλλων δεν μπορεί να περιορίζεται στην Καλαμαριά και αυτό τον ρίχνει. Αν γίνει Απόλλων Πόντου η ομάδα και θα εξαπλωθεί και θα κόψει περισσότερα εισιτήρια»
Για το αν θα ασχοληθεί ξανά ο Ανατολίτης:
« Μας είπε πως θα έρθει να μας μιλήσει για το τι έγινε και τίποτα άλλο. Πρέπει να κρατήσει τις υποσχέσεις του και τις υποχρεώσεις του και μετά θα τους ακούσουμε όλους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: