Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Σο: «Θα μου έβαζα… C-»

Αν έπρεπε να βαθμολογήσει την πρώτη του σεζόν στη Γιουνάιτεντ, τότε ο Λουκ Σο δεν θα έβαζε καλό βαθμό... στον εαυτό του, λόγω των πολλών τραυματισμών. «Είμαι απ' τους πιο τυχερούς 19χρονους», λέει!

Σο: «Θα μου έβαζα… C-»
Αποκτήθηκε απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι περίπου 35 εκατ. ευρώ. Μόλις στα 19 του χρόνια, προερχόμενος από εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη Σαουθάμπτον και θεωρούμενος ως το νέο μεγάλο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Φέτος, όμως, δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα, δεδομένου πως έχει πληγεί αρκετά από τραυματισμούς που τον έχουν… αναγκάσει να αγωνιστεί σε μόλις 17 παιχνίδια με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο λόγος για τον Λουκ Σο ο οποίος… αναγνωρίζει την μέτρια χρονιά του στον σύλλογο και βάζει -αναγκαστικά- κακό βαθμό στον εαυτό του. Βέβαια δεν ξεχνά… που βρίσκεται και πόσο τυχερός είναι να περιστρέφεται από αστέρες στην «μεγαλύτερη ομάδα».

«Είναι για μένα μια απογοητευτική σεζόν μέχρι τώρα, λόγω των πολλών τραυματισμών μου που δεν με έχουν αφήσει να παίξω όσο και όπως θα ήθελα στην πρώτη μου χρονιά στη Γιουνάιτεντ. Αν έπρεπε να μου βάλω βαθμό στο σχολείο για τους πρώτους μου μήνες στο Ολντ Τράφορντ, τότε θα έβαζα C-», εκμυστηρεύεται αρχικά ο διεθνής μπακ και προσθέτει για το βεληνεκές του συλλόγου:

«Δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο πραγματικά μεγάλο είναι το μέγεθος της Γιουνάιτεντ, αν δεν το ζήσεις από μέσα. Είναι σοκαριστικό… μιλάμε για την κορυφαία ομάδα! Παίζω δίπλα στον Ρούνεϊ, στον Ντι Μαρία, τον Φαλκάο, παίκτες για τους οποίους μιλούν συνεχώς οι φίλοι μου και εγώ σκέφτομαι... ‘wow παίζω μαζί τους’. Είμαι προφανώς ένα απ’ τα πιο τυχερά 19χρονα παιδιά»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: