Τρίτη 14 Απριλίου 2015

«Τρομερή δυναμική ο Άρης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης και μίλησε για τους «Κίτρινους» και την μάχη της ανόδου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η νίκη επί του Πανσερραϊκού έχει βοηθήσει ψυχολογικά τον Άρη και μπορεί να τα καταφέρει αν κάνει κάποια γκέλα ο Πανσερραϊκός. Ο Πανσερραϊκός και στα δύο παιχνίδια με τον Άρη έπαιξε φοβισμένα και δεν είχε θράσος. Όταν είχαν παίξει με εμάς, είχαν κλειστεί στα καρέ τους και ήθελαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα».
Για το παιχνίδι του Άρη με τον Φιλώτα:
«Τον θυμάμαι τον αγώνα με τον Φιλώτα, μας είχε δυσκολέψει αλλά ο Άρης τώρα έχει την ψυχολογία και έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Υπάρχει ο κόσμος που δίνει μια τρομερή ώθηση στην ομάδα του Άρη. Ο κόσμος παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο και αυτή η ομάδα έχει τρομερή δυναμική».
Για την Καβάλα:
«Πρέπει να υπολογίζουμε και την Καβάλα αλλά πάντα εγώ έβλεπα πιο δυνατό τον Πανσερραϊκό. Τώρα είναι όλοι κοντά και οποιοσδήποτε μπορεί να τα καταφέρει. Αν ο Άρης περάσει και τον Φιλώτα πιστεύω πως θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Ο Άρης έχει το ψυχολογικό αβαντάζ όμως ο Πανσερραϊκός έχει το βαθμολογικό. Ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με την Γ’ εθνική και πρέπει να είναι στην Σούπερ Λιγκ».
 Για το αν μίλησε με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη:
«Όχι δεν έχω μιλήσει με τον κ. Καλαιτζίδη ούτε με τον κ. Γιακουμίδη. Ήταν αυτονόητο το τι θα συμβεί όταν πήραν την ομάδα. Όλο το περιβάλλον του κ. Κάμπος είχε φύγει».
Για τον αν μιλάει με τον Κάμπος:
« Έχει φύγει πίσω στην Βραζιλία και μιλάμε».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: