Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Έφτασε Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός!!

Στην Βαρκελώνη, ενόψει των δύο πρώτων προημιτελικών της Ευρωλίγκας αύριο (15/04) και την Παρασκευή (17/04) με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού.

Έφτασε Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
Επί ισπανικού εδάφους βρίσκεται λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», που αύριο και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στους δύο πρώτους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας, αναχώρησαν στις 16:00 με απευθείας πτήση από την Αθήνα, έχοντας όλους τους παίκτες (πλην του τραυματία Τσαϊρέλη) διαθέσιμους στο αεροπλάνο.

Ο Γιάννη Σφαιρόπουλος, προτίμησε η προπόνηση να γίνει το πρωί στο ΣΕΦ και μετά την άφιξη στην Βαρκελώνη οι παίκτες να πάνε κατευθείαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Αύριο το πρωί, θα γίνει χαλάρωμα και κάποια σουτ στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της σειράς που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης. Στις τάξεις του Ολυμπιακού, υπάρχει αισιοδοξία πως εφόσον και οι Σπανούλης- Χάντερ δώσουν τελικά το παρών (έβγαλαν σήμερα σημαντικό μέρος της προπόνησης και πιθανότατα θα είναι στην δωδεκάδα), θα καταφέρουν να φύγουν από την Βαρκελώνη το Σάββατο, έχοντας στις… αποσκευές το πολυπόθητο «διπλό».

Στην ισπανική πόλη για να παρακολουθήσει και τα δύο παιχνίδια, θα έρθει αύριο ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος και πιθανότατα την Παρασκευή να τον ακολουθήσει και ο αδερφός του, Παναγιώτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: