Τρίτη 14 Απριλίου 2015

«Θα βρεθεί η χρυσή τομή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής και μίλησε για την περίπτωση της Παναχαϊκής αλλά και για τον Νίκο Κυζερίδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Δεν είναι μόνο πρόβλημα της Παναχαϊκής αλλά αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα όλων των ομάδων των πλέι οφ. Υπάρχουν δύο αποφάσεις για την Παναχαϊκή και ο κ. Κούγιας έχει κάνει πολλές συζητήσεις για να βρει μια χρυσή τομή με τους ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και αυτός πολλές υποθέσεις όπως έχει και ο Ηρακλής με τον Ζάχορα τον Λίμα, τον Σαββίδη και μιλάμε για ενεργοποιημένες αποφάσεις. Βέβαια, ο Ηρακλής τα έχει διακανονίσει και από την εμπειρία που θεωρώ πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και με την Παναχαϊκή. Πρέπει να δώσουν την έγκριση ο Κιάσσος και ο Βαγγελόπουλος καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν οι προβλεπόμενες ποινές. Εγώ δεν νομίζω πως θα γίνει κάτι τέτοιο και αυτό λέει η εμπειρία μου. Ο κ. Κούγιας είναι πολύ έμπειρος και φτασμένος δικηγόρος και θα βρει την θέση».
Για την υπόθεση του Νίκου Κυζερίδη:
«Προς τιμήν της πολιτικής ηγεσίας ασχολήθηκε ένας άνθρωπος του Υπουργού όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται μόλις δημοσιευτεί κάτι. Εμείς πριν από έναν μήνα είχαμε πει στον κ. Υπουργό πως υπάρχει αυτή η περίπτωση. Έγινε κάποια δημοσίευση αλλά δεν το ενημερώθηκαν τώρα. Το δικαστήριο πάντως έχει γίνει και υπάρχουν πόσοι παίκτες που χρειάζονται τα λεφτά τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: