Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Λοτζέσκι: «Όπως παίζουμε πάντα…»

Πιστός στη φιλοσοφία του πρέπει να μείνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι και ελέγχοντας το ρυθμό να πάρει τουλάχιστον μια νίκη στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Λοτζέσκι: «Όπως παίζουμε πάντα…»

«Ανυπομονούμε για μια μεγάλη σειρά play offs με την Μπαρτσελόνα. Θα θέλαμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Έτσι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη», ανέφερε.

Μιλώντας για το βασικό στοιχείο που πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στο break, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ο έλεγχος του ρυθμού, γιατί τους αρέσει να παίζουν γρήγορα. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε κοντά και να προσπαθήσουμε να κλέψουμε το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο. Θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν την πίεση».

Σχετικά με το αμυντικό πλάνο του Ολυμπιακού, είπε: «Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε από την αρχή της σεζόν. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, δυστυχώς ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί σε κακή στιγμή, αλλά εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που κάναμε από την πρώτη μέρα».

Ερωτηθείς αν οι απουσίες αποσυντόνισαν την ομάδα του, απάντησε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και όταν κάποιος έμενε έξω, έπρεπε όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Τώρα επιστρέφουν σταδιακά όλοι και πρέπει να βρούμε το ρυθμό μας, αλλά είναι έμπειροι παίκτες και όλα θα πάνε καλά».

Όσο για το ποιους παίκτες της Μπαρτσελόνα φοβάται, είπε: «Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, πολλά συστήματα και δεν ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τους δικούς μας κανόνες στην άμυνα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: