Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αυτοί είναι οι πιο «βρώμικοι» του Τσάμπιονς Λιγκ!! (pics)

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στις οθόνες μας και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα φάουλ που έχουν κάνει οι 8 φιναλίστ στην διοργάνωση.
Μπορεί ο Μουρίνιο να κατηγόρησε την Παρί Σεν Ζερμέν ως την πιο «βρώμικη» ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά συμφωνούν οι αριθμοί μαζί του; Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα φάουλ που έχουν κάνει και τις κάρτες που έχουν δεχθεί οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό.
#8 Ρεάλ Μαδρίτης
Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην τελευταία θέση. Απο τις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή την στιγμή η Ρεάλ έχει κάνει τα λιγότερα φάουλ. Μόλις 62 φάουλ έχουν κάνει οι παίκτες της «Βασίλισσας», έχοντας δεχθεί 12 κίτρινες κάρτες και καμία κόκκινη.

#7 Μπαρτσελόνα
Στην επόμενή θέση πάλι Ισπανοί. Η Μπαρτσελόνα με ποιότητα και αυτή στο παιχνίδι της, βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της λίστας των φάουλ. Μόλις 77 φάουλ έχουν κάνει οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε, έχοντας δεχθεί 10 κίτρινες κάρτες και καμία κόκκινη.

#6 Μπάγερν Μονάχου
Οι Γερμανοί μπορεί να μην είναι τόσο «αγνοί» όσο οι Ισπανοί αλλά δεν βρίσκονται στις ομάδες με τα περισσότερα φάουλ. Παρά την φήμη τους για το σκληρό παιχνίδι, έχουν κάνει 88 φάουλ, έχουν δεχθεί 11 κίτρινες κάρτες και εγκαινιάζουν τις κόκκινες έχοντας 2.

#5 Παρί Σεν Ζερμέν
Κατηγορήθηκαν από τον Ζοζέ Μουρίνιο για «βρώμικο» παιχνίδι. Μάλλον άδικα. Εντάξει, δεν είναι σαν την Ρεάλ αλλά έχουν κάνει 100 φάουλ, έχουν δεχθεί 12 κίτρινες κάρτες οι Γάλλοι και 1 κόκκινη. Μάλλον άδικη η κριτική που δέχθηκαν από τον «μεγάλο» Ζοζέ.

#4 Γιουβέντους
Οι Ιταλοί βρίσκονται στην μέση. Με τα 102 φάουλ που έχουν κάνει αλλά και τις 15 κίτρινες κάρτες που έχουν δεχθεί είναι κάπου στην μέση των πιο δυναμικών... Καμία κόκκινη και για την Γιουβέντους πάντως.

#3 Πόρτο
Στην τρίτη θέση η Πόρτο. Η Πόρτο τα κατάφερε και είναι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυναμικά όπως φαίνεται, αφοί οι Πορτογάλοι έχουν κάνει 103 φάουλ και έχουν δεχθεί 13 κίτρινες κάρτες. Καμία κόκκινη και για την Πόρτο.

#2 Ατλέτικο Μαδρίτης
Οι «σκληροί» της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο έφτασε εδώ με τον «βρώμικο» τρόπο. 109 φάουλ από τους παίκτες του Σιμεόνε, 23 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη συνθέτουν μια από τις πιο δυναμικές ομάδες της διοργάνωσης.

#1 Μονακό
Στην κορυφή η Μονακό. Έπαιξαν σκληρά, έπαιξαν δυνατά έκαναν πολλά φάουλ και κέρδισαν μια θέση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλλον με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουν κόντρα στην Γιουβέντους να διεκδικήσουν την συνέχεια τους στον θεσμό.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: