Τρίτη 14 Απριλίου 2015

«Σεβόμαστε τον Άρη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Θύελλας Φιλώτα, Τάσος Γκιαουράκης και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Έχουμε ένα πολύ ωραίο γήπεδο όμως παίρνει 1000 άτομα ενώ στην Φλώρινα θα μπορέσουμε να βάλουμε μέχρι 4000 κόσμο στο γήπεδο και για αυτό το παιχνίδι θα γίνει εκεί. Ο Άρης έστειλε ένα φαξ όπου ζητάει 1000 εισιτήρια αλλά θα μιλήσουμε και αύριο μήπως ζητήσουν περισσότερα. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και έτσι έχουμε βγάλει όλο το πρωτάθλημα. Στην γραμματέα είχα πει πως και εμείς είχαμε πληρώσει 10 ευρώ εισιτήριο και μου απάντησαν πως αυτά ήταν τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μαζεύει κόσμο».
Για τον σεβασμό που αξίζει ο Άρης:
« Εμείς δείξαμε σεβασμό στον Άρη και στο κύπελλο. Στο γήπεδο δεν νομίζω πως έγινε κάτι σοβαρό. Ξέρουμε πως ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα, τον αγαπάμε, τον σεβόμαστε και είναι χαρά μας να παίζουμε μαζί του. Κανονικά δεν θα έπαιζε στη Γ’ εθνική και πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του και θα βρεθεί εκεί που του αξίζει».
Για το αν ήταν πέρυσι πρόεδρος στην ομάδα:
«Πέρυσι ήμουν γενικός αρχηγός στην ομάδα. Έχω παίξει μπάλα στην ομάδα, ήμουν προπονητής και είμαι γέννημα – θρέμμα της Θύελλας Φιλώτα».
Για το αν θα έρθουν φίλαθλοι της Θύελλας Φιλώτα:
«Θα έρθουν κάποιοι φίλαθλοι από εμάς».
Για το παιχνίδι:
«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, θέλω να κερδίσει η ομάδα μου και να είναι ήρεμα τα πράγματα. Ο Άρης πρέπει να βρει τα πατήματα του και να πάει στην Α’ εθνική».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: