Τρίτη 14 Απριλίου 2015

«Τεράστια ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τους στόχους της Κέρκυρας:
«Προσπαθούμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα και μέχρι στιγμής τα πάμε καλά. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Άπαντες στην ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι. Όλοι στο νησί δεν ήθελαν η ομάδα να είναι… ασανσέρ και έχουμε εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή μας. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για να κλείσει καλά η χρονιά. Με 43 βαθμούς σωζόμαστε 100% ενώ υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να αρκούν και οι 40».
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
«Όταν είχαμε κάποια διαφορά από τους ανταγωνιστές μας λέγαμε πως έχει τελειώσει η χρονιά και πως μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες δοκιμές όμως πλέον πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στα επόμενα παιχνίδια για να κλείσει καλά η χρονιά βαθμολογικά αλλά και σαν εικόνα. Μέχρι να εξασφαλιστούμε μαθηματικά έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Τον ΠΑΟΚ τον αντιμετωπίζουμε σαν μια τεράστια ομάδα που είναι. Υπήρξε μια ανασύνταξη στην ομάδα, ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε κάποιο χρόνο να περάσει κάποια πράγματα που θέλει και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».
Για το πόσο επηρεάζει η διακοπή το πρωτάθλημα:
«Η πρώτη διακοπή ήταν άσχημη για εμάς, η δεύτερη μας ωφέλησε και είναι ερωτηματικό και πάλι το πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε χρόνο για ανασύνταξη και αυτό το χρειάζονται οι μεγάλες ομάδες μετά από ατυχή αποτελέσματα».
Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα:
«Είναι δύσκολη η θέση μου και από σεβασμό δεν θέλω να εκφέρω άποψη σαν τρίτος. Το μόνο που μπορώ να κάνω σαν επισήμανση είναι ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν άλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Μέχρι το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ ήταν μια εξαιρετική ομάδα που έδειχνε πως μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο τομέας ψυχολογία, το βάθος του ρόστερ και άλλα πολλά παίζουν μεγάλο ρόλο».
Για το αν το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι πιο δύσκολο από αυτό του κυπέλλου:
«Σίγουρα θα είναι πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι από αυτό του κυπέλλου. Οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς και το πρωτάθλημα είναι ο κύριος στόχος και των δύο ομάδων. Μακάρι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και να το χαρεί και ο κόσμος. Οι δύο ομάδες προσφέρονται για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».
Για το γήπεδο:
«Το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είχαμε πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα και πολλά γήπεδα είχαν προβλήματα αλλά τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση».
Για το συμβόλαιο του στην Κέρκυρα:
«Έχω συμφωνήσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Το σημαντικό για εμένα είναι πως από την μέρα που βρέθηκα σε αυτό τον σύλλογο μου έδειξαν όλοι τεράστια εμπιστοσύνη. Δεν έγινε ποτέ καμιά παρέμβαση και μετά από άτυχα αποτελέσματα δεν γνώρισα αμφισβήτηση. Αυτή η εμπιστοσύνη με βοηθάει να συνεχίσω με την ομάδα. Θέλω να επενδύσω σε αυτό που λέγεται Κέρκυρα και να κάνω αυτό που μπορώ καλύτερα. Μου δίνεται αυτά που θέλω για να ανεβάσω επίπεδο αυτή την ομάδα. Μελλοντικά η κατηγορία θα είναι πολύ πιο δύσκολη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: