Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Τσατσένκο: «Φέτος… πιο εύκολα τον Παναθηναϊκό»

Ο παλαίμαχος σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Βλάντιμιρ Τσατσένκο, προβλέπει πιο εύκολο έργο για την ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό σε σχέση με πέρσι. «Εμείς βελτιωμένοι, αυτοί αποδυναμωμένοι», τόνισε.

Τσατσένκο: «Φέτος… πιο εύκολα τον Παναθηναϊκό»
Το ελληνικό κοινό θα τον θυμάται από τον ιστορικό τελικό του Ευρωμπάσκετ του 1987. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ίσως ακόμη να πονά από την αγκωνιά που του είχε δώσει… Ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο έχει αποσυρθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά παρακολουθεί στενά την πορεία της ΤΣΣΚΑ που υπηρέτησε σαν παίκτης και προβλέπει εύκολη πρόκριση στα play offs απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Όλα θα πάνε καλά. Αυτή τη φορά πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα αποκλείσει πιο εύκολα τον Παναθηναϊκό. Το πολύ-πολύ να χάσει ένα παιχνίδι, αν και δεν αποκλείω το 3-0. Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο δυνατή από πέρσι, ενώ ο Παναθηναϊκός μού μοιάζει αποδυναμωμένος. Θεωρώ πως η ομάδα μας υπερέχει σε όλους τους τομείς. Οι Έλληνες, φυσικά, πάντα διακρίνονται για το μαχητικό τους πνεύμα σε όλες τις συνθήκες, αλλά αντικειμενικά αυτή τη στιγμή η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μόνο 2-3 παίκτες που παίζουν πολύ καλά, όπως ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστα. Η απουσία του Φριτζόν δεν θα επηρεάσει την ΤΣΣΚΑ, γιατί έχει πάρα πολλές λύσεις», τόνισε ο Τσατσένκο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: