Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ρότζερς: «Άνοιξε η πόρτα για την τετράδα»

Μετά την ήττα της Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, η νίκη της Λίβερπουλ (2-0) επί της Νιούκαστλ στην 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ήταν... ζωτικής σημασίας, όπως ανέφερε ο Μπρένταν Ρότζερς.  
Ο κόουτς των «κόκκινων» υποστήριξε ότι η δική του ομάδα θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στις τελευταίες αγωνιστικές...».
«Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη μετά και την ήττα της Σίτι από τη Γιουνάιτεντ. Η ήττα της Σίτι, μάς άνοιξε την πόρτα για την πρώτη τετράδα, όμως το ίδιο συμβαίνει και για τις ομάδες που βρίσκονται από κάτω μας. Εμείς θα συνεχίσουμε στο δρόμο μας, θα προσπαθήσουμε για να πάρουμε νίκες στα εναπομείναντα ματς και θα δούμε τι θα γίνει από εκεί και πέρα. Έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν στα τελευταία ματς, στις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους» ήταν τα λόγια του. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: