Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ανάκογλου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»

Ο Δημήτρης Ανάκογλου τόνισε ότι το έργο της ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολο στα play-off της Football League, αλλά σχολίασε πως αν είναι καλή η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ανάκογλου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι»
Την ανωτερότητα της έναντι των αντιπάλων της καλείται να δείξει η ΑΕΚ στα play-off της Football League και σε αυτό το μήκος κύματος ήταν τα λεγόμενα του Δημήτρη Ανάκογλου στην κάμερα της Nova. Ο μέσος της Ένωσης τόνισε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο της ομάδας του, παρά το γεγονός ότι θα ξεκινήσει με δέκα βαθμούς, προσθέτοντας ότι αν η ομάδα του είναι καλή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

«Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά. Είχαμε πολλά παιχνίδια, μεγάλο πρόγραμμα. Θέλαμε να μπούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ, αφού είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία με δέκα παιχνίδια. Εμείς κάναμε το καθήκον μας και μπαίνουμε με δέκα βαθμούς. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας την ομάδα. Να μπούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στα πλέι οφ. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε ένα - ένα τα ματς που ακολουθούν στα πλέι οφ και να πάρουμε την άνοδο», επεσήμανε.

Σε ότι αφορά τους αντιπάλους από τον 20 όμιλο, ο Ανάκογλου υποστήριξε:«Κάποια παιχνίδια του άλλου ομίλου έχω δει. Ο Ηρακλής είναι επίσης μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει καλούς παίκτες, όπως και άλλωστε και οι άλλες ομάδες. Το έργο μας δε θα είναι εύκολο, αλλά γι' αυτό εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Η διαφορά της ΑΕΚ, αλλά και του Ηρακλή από τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγάλη, αλλά ο μέσος της ΑΕΚ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο της έκπληξης:
«Μπαίνουμε με αρκετούς βαθμούς τόσο εμείς όσο και ο Ηρακλής. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε με αρκετούς βαθμούς στα πλέι οφ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: