Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Προανήγγειλε αποχώρηση απο το μπάσκετ ο Τζινόμπιλι!!

Σύντομα αναμένεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Μανού Τζινόμπιλι, καθώς ο 37χρονος γκαρντ των Σπερς δήλωσε πως θα σταματήσει το μπάσκετ είτε το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε το επόμενο.

Προανήγγειλε αποχώρηση απο το μπάσκετ ο Τζινόμπιλι
Το "πλήρωμα" του χρόνου έρχεται για όλους τους μεγάλους αθλητές, έτσι δεν αργεί και η στιγμή που ο σπουδαίος Μανού Τζινόμπιλι θα αφήσει τα μπασκετικά παρκέ.

Ο 37χρονος σούτινγκ γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς δήλωσε στην αργεντίνικη εφημερίδα "La Nacion" πως σκέφτεται να αποχωρήσει από το μπάσκετ το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ, σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται μετά το 2016.

«Ο κάθε παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μου λέει: “Απόλαυσέ το, παίξε ακόμα ένα χρόνο”. Και έχω φτάσει τώρα να παίζω 19 χρόνια μπάσκετ και, αν δε σταματήσω στο τέλος της σεζόν, θα το κάνω τον επόμενο χρόνο. Μετά, θα έχει τελειώσει και δεν πρόκειται να επανέλθω».

Ακόμα, ο Τζινόμπιλι αναφέρθηκε στις ελπίδες των «Σπιρουνιών» να επαναλάβουν τον περυσινό τους άθλο και να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

«Τα πλέι οφ είναι μία διαφορετική ιστορία, δεν έχει σημασία τι έκανες πριν. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάμε μακριά, αλλά δεν αποκλείεται να αποκλειστούμε και γρήγορα. Ας μην ξεχνάμε πως πέρυσι παραλίγο να αποκλειστούμε από τους Ντάλας Μάβερικς στον πρώτο γύρο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στη Δύση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: