Κυριακή 17 Μαΐου 2015

«Νο1» στόχος της ΑΕΚ ο Τζεμπούρ!

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή για την ενίσχυση της επίθεσης της ΑΕΚ, η οποία ψάχνεται και για δεύτερο φορ. Εφιαλτικό απόγευμα για Μίλοβιτς, Μάλοτσα που είδε ο Μιλοβάνιβτς.

«Νο1» στόχος της ΑΕΚ ο Τζεμπούρ

Ο Αλγερινός επιθετικός αγωνίστηκε στο ισόπαλο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας, όμως το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, με την ομάδα του «τρομοκράτη» να θέλει μόνος έναν βαθμό.

Έτσι η υπόθεση του Τζεμπούρ θα καθυστερήσει για μερικές ημέρες για τον «Δικέφαλο», ο οποίος θα ασχοληθεί μαζί του μετά το πέρας των υποχρεώσεών του στη Μεγαλόνησο.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δείχνει αποφασισμένος να κινηθεί και για άλλον έναν επιθετικό, έχοντας κάνει μάλιστα και τη σχετική προεργασία για να είναι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή.

Εφιαλτικό βράδυ για Μίλοβιτς, Μάλοτσα

Δύσκολα θα προχωρήσει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς κάποια από τις περιπτώσεις του Γκόραν Μίλοβιτς και του Μάριο Μάλοτσα, κεντρικών αμυντικών της Χάιντουκ Σπλιτ.

Ο λόγος ήταν ότι οι δύο παίκτες είχαν συμμετοχή στη χθεσινή συντριβή της ομάδας τους από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία επικράτησε με σκορ 4-0 και τον Άνχελο Ενρίκες (δανεικός από τη Γιουναίτεντ) να κάνει πάρτι, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Η παρουσία των δύο στόπερ δεν ενθουσίασε τον Μιλοβάνιβιτς, ο οποίος αναμένεται ίσως και σήμερα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να προετοιμαστεί για νέο γύρο επαφών με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: