Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Άρης και δεν είναι καλά!!

Πανηγυρίζουν στις Σέρρες! Στη Football League επέστρεψε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας, αφήνοντας τον δεύτερο Άρη, να περιμένει κάποιο… δώρο.

Άρης και δεν είναι καλά!
Επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες για τον Πανσερραϊκό, καθώς πήρε το «τρίποντο» στο δύσκολο ματς με τη Δόξα Δράμας (1-0) στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής και τερμάτισε πρώτος, κερδίζοντας την άνοδο.

Δεύτερος ο Άρης, που ήλπιζε σε «γκέλα» της ομάδας των Σερρών, αλλά τελικά την έκανε αυτός. Οι «κίτρινοι» κόλλησαν στο 0-0 με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη και η απόσταση του από την κορυφή αυξήθηκε στους τρεις βαθμούς.

inner

Πάντως, υπάρχουν θεωρητικά κάποιες ελπίδες για να αγωνιστούν του χρόνου οι Θεσσαλονικείς στη Football League, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάρουν αρκετές ομάδες άδεια για συμμετοχή στην κατηγορία. Οπότε, ο Άρης ελπίζει σε αυτό.

Ο Πανσερραϊκός έβαλε βάσεις για άνοδο από το πρώτο ημίχρονο, καθώς άνοιξε το σκορ στο 40’ με τον Γκόγκα και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, ενώ δεν τους άγχωσε και ο δεύτερος της βαθμολογίας.

Ο Άρης είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στην αναμέτρηση με τον Ορφέα, αλλά δεν μπόρερε να βρει δίχτυα. Στο 70’ άγγιξε το γκολ, αλλά δεν το πέτυχε. Ο Νάκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαμαράς νίκησε την αντίπαλη άμυνα, αλλά όχι και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Παγκάκη, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη πλησίασε ακόμη δύο φορές στο 0-1, αλλά στο 80’ ο πορτιέρο του Ορφέα αντέδρασε καλά στην κεφαλιά του Κωνσταντινίδη και ο Πόι λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών σπατάλησε καλή ευκαιρία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: