Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο Σπανούλης απέτυχε, για αυτό και πέτυχε!!

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει χαρακτηριστεί ακόμα και λούζερ στην καριέρα του… Εχει πάρει πολλά μεγάλα σουτ στην καριέρα του, μερικές φορές ήταν άστοχος…
Γράφει ο Σπύρος Καβαλιεράτος
Ο Σπανούλης απέτυχε, για αυτό και πέτυχε
Δέχθηκε πόλεμο, άκουσε πολλά. Είναι όμως ένα τρανό παράδειγμα πως όταν δεν το βάζεις κάτω, θα πετύχεις… Σημασία άλλωστε δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς.

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν πάντα όρθιος. Πέρασε και δύσκολες στιγμές. Εχασε παιχνίδια. Θεωρήθηκε ένοχος. Αμφισβητήθηκε και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού κάποια στιγμή.
Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν… Πλέον ό,τι κι αν γίνει από εδώ και στο εξής στην καριέρα του, είναι ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ… Και στην περίπτωσή του ταιριάζει και η πιο σπουδαία δήλωση που έχει κάνει ο μεγάλος Μάικλ Τζόρνταν: “Αστόχησα σε περισσότερα από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Γνώρισα την ήττα σε πάνω από 300 ματς. Σε 26 περιπτώσεις πήρα το τελευταίο σουτ για τη νίκη και δεν τα κατάφερα. Απέτυχα ξανά και ξανά, πολλές φορές στη ζωή μου. Αυτοί είναι και οι λόγοι που πέτυχα”.
Κι επειδή θα έχετε δει πολλές φορές τα μεγάλα σουτ του Σπανούλη, ας θυμηθούμε και τις άσχημες στιγμές που δεν τον λύγισαν και τον έκαναν αυτό που είναι τώρα… Απέτυχε πολλές φορές στη μπασκετική του ζωή, γι αυτό και πέτυχε…

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: