Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Τζέραρντ: «Με έπεισε ο Μπέκαμ για το MLS»

Επικοινωνία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε ο Στίβεν Τζέραρντ τις ημέρες που προέκυψε η πρόταση από τους Λ.Α. Γκάλαξι, όπως αποκάλυψε ο μεγάλος αρχηγός της Λίβερπουλ.

Τζέραρντ: «Με έπεισε ο Μπέκαμ για το MLS»
Επικοινωνία με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε ο Στίβεν Τζέραρντ τις ημέρες που προέκυψε η πρόταση από τους Λ.Α. Γκάλαξι και άρχισε να σκέφτεται και ο ίδιος ότι θα ήταν καλό να βάλει τέλος στη θητεία του στη Λίβερπουλ για να γνωρίσει κάτι καινούριο.

Ο ηγέτης των «κόκκινων» αποχαιρέτησε τον κόσμο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ σε εκπληκτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν πριν από την έναρξη του Σαββατιάτικου αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα «περιπέτεια» της ποδοσφαιρικής του καριέρας, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Μιλώντας για την απόφαση που πήρε και έχει ανακοινώσει εδώ και αρκετό καιρό, ο «Stevie G», στάθηκε στην επιρροή που είχε από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, όταν προέκυψε η πρόταση από το MLS και ήθελε να πάρει συμβουλές...

«Μου είπε από την πρώτη στιγμή να πάω στις ΗΠΑ να παίξω. “Πήγαινε και θα το λατρέψεις, στο εγγυώμαι” μου είχε πει στο τηλέφωνο και με στήριξε στην απόφαση που πήρα. Ήξερα ότι ήταν ο άνθρωπος που θα μου έδινε την καλύτερη συμβουλή και πραγματικά ήταν σημαντικό που μίλησα μαζί του γιατί με βοήθησε να αποφασίσω. “Θα είναι τέλειο και για σένα και για την οικογένειά σου” μου είπε ο Ντέιβιντ και με έπεισε» ανέφερε ο Τζέραρντ.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: