Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ! (preview)

Ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετέχουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ διακυβεύεται απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι της 37ης αγωνιστικής της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.  
Οι «κόκκινοι διάβολοι», που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά και την ήττα (3-1) της Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ», το απόγευμα του Σαββάτου, θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να μπει απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους.
Έχοντας βάλει τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων με το 2-1 επί των «αετών» την περασμένη εβδομάδα στο «Selhurst Park», η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ βρίσκεται στο -2 από τη σημερινή της αντίπαλο και εννοείται ότι σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, η ελπίδα θα σβήσει, δεδομένου πως η Άρσεναλ έχει και ματς λιγότερο αυτή τη στιγμή...
Οι «κανονιέρηδες» υπέστησαν ήττα – σοκ από τη Σουόνσι στο «Έμιρεϊτς» την περασμένη Δευτέρα, με τους Ουαλούς να παίρνουν τη νίκη με σκορ 1-0, έχοντας προηγουμένως φροντίσει να... καταστρέψουν το παιχνίδι των Λονδρέζων. Με ανούσια υπεροχή και κυκλοφορία της μπάλας, δίχως μεγάλες ευκαιρίες, η ομάδα του Βενγκέρ αντιμετώπισε προβλήματα και υπέστη την πρώτη της ήττα έπειτα από τις 7/2!
Στα αγωνιστικά, η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει τον Γουέιν Ρούνεϊ, ούτε τον Λουκ Σο απόψε, εκτός παραμένει ως γνωστόν ο Μάικλ Κάρικ, αμφίβολος ο Τζόνι Έβανς. Διαθέσιμοι ξανά για τον Φαν Χάαλ οι Ντι Μαρία, Φαν Πέρσι, Μάρκος Ρόχο.
Ο Ντάνι Γουέλμπεκ δεν θα τεθεί τελικά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του αφού ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο, υπολογίζει στον Άαρον Ράμσεϊ με μόλις μια προπόνηση, ο Βενγκέρ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1-3-1-1): Ντε Χέα – Βαλένσια, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Μπλιντ – Ερέρα – Μάτα, Φελαϊνί, Γιάνγκ – Φαν Πέρσι – Φαλκάο
Άρσεναλ (4-2-3-1): Οσπίνα – Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Καθόρλα – Ράμσεϊ, Εζίλ, Σάντσες – Ζιρού
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: