Κυριακή 17 Μαΐου 2015

«Κρούση» από Λιλ για Καρέλη!

Διερευνητική επαφή με τον Παναθηναϊκό για την περίπτωση του Νίκου Καρέλη είχε η Λιλ, η οποία δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει 2,8 εκατ. ευρώ. Πόσα χρήματα αξιώνουν οι «πράσινοι».

«Κρούση» από Λιλ για Καρέλη
Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχει προσελκύσει με τις εμφανίσεις του φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, όπως και την Εθνική Ελλάδας, ο Νίκος Καρέλης.

Ο διεθνής επιθετικός έχει πετύχει … γκολ με τους «πράσινους», ενώ έχει σημειώσει το μοναδικό τέρμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ιταλικές ομάδες (κυρίως η Τορίνο) παρακολουθούν την περίπτωση του Κρητικού φορ, όμως σήμερα το Goal αποκαλύπτει πως η Λίλ έκανε ανεπίσημη πρόταση στο «τριφύλλι» για την απόκτηση του παίκτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Γάλλοι παρουσιάστηκαν διατεθειμένοι να προσφέρουν 2,8 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Καρέλη. Από την πλευρά τους, στον Παναθηναϊκό έχουν οριοθετήσει ως τιμή εκκίνησης τα 3 εκατ. ευρώ, δηλαδή δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα όσα μπορεί να προσφέρει η γαλλική ομάδα, ενώ περιμένουν να φτάσει στα χέρια τους επίσημη πρόταση για να ξεκινήσουν να συζητούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διεθνής φορ είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Άμκαρ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: