Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ο Κροάτης... διάδοχος του Σίλντενφελντ!!

Στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό είναι και ο Κροάτης, Ιγκόρ Μπούμπνιτς.

Ο Κροάτης... διάδοχος του Σίλντενφελντ!
Μετά τον Σίλντεφελντ στον Παναθηναϊκό έχουν στα υπόψη τους και άλλον Κροάτη για να καλύψουν τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Ιγκόρ Μπούμπνιτς ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε.

Ο χρόνος συμμετοχής του Μπούμπνιτς μέχρι τώρα στην ιταλική ομάδα δεν είναι πολύς. Αυτό έχει ως συνέπεια ο ίδιος να θέλει να αποχωρήσει –έστω και ως δανεικός- για μια άλλη ομάδα στην οποία θα είναι περισσότερο ενεργός.

Η διοίκηση της Ουντινέζε δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη με δανεισμό πιστεύοντας ότι μόνο ωφελημένη θα βγει από αυτό η ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν συλλέξει πληροφορίες για τον Μπούμπνιτς οι οποίες είναι ιδιαίτερα κολακευτικές. Σε αντίθεση με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στο ιταλικό πρωτάθλημα, στην πατρίδα του θεωρούν ότι ο 22χρονο άσο ως έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό με δεδομένη τη θέση του στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας.

Είναι αριστεροπόδαρος, ψηλός, αλλά και γρήγορος. Στοιχεία τα οποία θέλει ο Γιάννης Αναστασίου να έχει ο παίκτης που θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: