Κυριακή 17 Μαΐου 2015

«Σεβασμός στον Αντσελότι»

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Ράγιο Βαγεκάνο, Πάκο Χέμεθ, λόγο των δημοσιευμάτων που τον συνδέουν με τη Ρεάλ, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τον Κάρλο Αντσελότι.

«Σεβασμός στον Αντσελότι»
Τα… έχωσε στα ισπανικά ΜΜΕ ο προπονητής της Ράγιο Βαγεκάνο, Πάκο Χέμεθ, εξαιτίας πρόσφατων δημοσιευμάτων που τον συνδέουν με τον πάγκο της Ρεάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός, δείχνοντας αν μη τι άλλο αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους του, τόνισε ότι τέτοια δημοσιεύματα δείχνουν έλλειψη σεβασμού.

«Τα δημοσιεύματα δείχνουν έλλειψη σεβασμού. Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ έχει προπονητή και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Όταν η Ρεάλ δει τι θα αποφασίσει, ή γενικά οποιαδήποτε ομάδα πάρει αποφάσεις για τέτοια θέματα, τότε οι υπόλοιποι προπονητές θα δούμε αν υπάρχει κάποια ευκαιρία ή όχι», ήταν τα λόγια του 45χρονου που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι, επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ πρέπει να συνδέουν προπονητές με ομάδες μόνο όταν η θέση είναι κενή.

«Ο Αντσελότι είναι ένας μεγάλος προπονητής και ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια και να φέρει στον σύλλογο πολλές επιτυχίες. Όταν δεν θα βρίσκεται εκεί και η θέση του θα είναι κένη, τότε συνδέστε όποιον θέλετε με τη δουλειά. Μέχρι τότε όμως, εγώ προτιμώ να δείχνουμε σεβασμό», κατέληξε.

Το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι είναι στον «αέρα», καθώς η διοίκηση της Ρεάλ δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει αν ο Ιταλός θα βρίσκεται στον πάγκο την επόμενη σεζόν ή όχι, με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφορικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του να πληθαίνουν συνεχώς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: