Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Κάλεσμα στον κόσμο του Αρη και γενική είσοδος με ΑΕΚ!!

Ο Αρης υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης (19/05) την ΑΕΚ για το τρίτο ματς της σειράς των πλέι οφ της Α1 και έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο και να στηρίξει την προσπάθειά της, ανακοινώνοντας πως θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από αύριο Δευτέρα (18/5) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο και καθοριστικό αγώνα με την ΑΕΚ, την Τρίτη 19/5 (8:30μ.μ.) στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ο ΑΡΗΣ δίνει το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, κόντρα και στα προβλήματα τραυματισμών και το κατάμεστο «Nick Galis Hall», όπως αυτό του πρώτου αγώνα, είναι «πρέπει» για να πετύχει την πρόκριση στη δεύτερη φάση των πλέι οφ. Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να «σπρώξετε» τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του στη νίκη.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν, αλλά κι αυτά του δεύτερου γύρου.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) αύριο Δευτέρα (18/5) από τις 9π.μ. ως τις 5μ.μ. και από το ARIS LEGEND STORE από τις 12μ.μ. ως τις 6μ.μ. Την Τρίτη (19/5) εισιτήρια θα διατίθενται από τις 9μ.μ. ως τις 3.μ. από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. και από τις 3μ.μ. μέχρι την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου, όπως και από τις 12μ.μ. ως την έναρξη της αναμέτρησης από το ARIS LEGEND STORE».

Δεν υπάρχουν σχόλια: