Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ό,τι στέλνει μέσα, «γράφει»!! (video)

Παίζει στο «Ολντ Τράφορντ» κι όχι σε παρκέ. Παρόλα αυτά (ως Ισπανός κιόλας) ο Άντερ Ερέρα θα μπορούσε να βρίσκεται στο… Final Four της Μαδρίτης. Γιατί μόνο εκεί θα έβρισκε πιο εύστοχους αντιπάλους!

Ό,τι στέλνει μέσα, «γράφει»! (video)
Ο Άντερ Ερέρα είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Από τους καλύτερους που απέκτησε τους προηγούμενους μήνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και τμήμα… μπάσκετ όμως να είχε εκείνη, πάλι θα της ήταν εξαιρετικά χρήσιμος.

Με το γκολ που πέτυχε ο Ισπανός απέναντι στην Άρσεναλ επιβεβαίωσε ότι (εκτός των αρμοδιοτήτων του ως χαφ) «βλέπει τέρμα». Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι άλλο: Πώς (σχεδόν) κάθε σουτ που επιχειρεί προς αυτό, καταλήγει στα δίχτυα.

Διότι το ποσοστό ευστοχίας του εκτινάσσεται σε απίστευτα (για ποδόσφαιρο) επίπεδα, αν σκεφτεί κανείς ότι για τα έξι τέρματα που έχει σημειώσει συνολικά χρειάστηκαν… επτά μόλις προσπάθειες «on target»! Ένα ποσοστό, δε, που μοιάζει ακόμα πιο εντυπωσιακό για έναν παίκτη που δοκιμάζει συχνά-πυκνά τα πόδια του με σουτ εκτός περιοχής.

Πέρα απ’ αυτό, πάντως, το σημερινό γκολ του Ερέρα είχε και μια ακόμα ξεχωριστή σημασία. Ότι επρόκειτο για το πρώτο που δέχεται η Άρσεναλ στο α’ ημίχρονο, μετά την Πρωτοχρονιά (!) και το ματς με τη Σαουθάμπτον.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: