Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Ρέγες: «Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης» (Web TV)

Έναν αμφίρροπο τελικό που θα κριθεί σε χαμηλό σκορ περιμένει ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Φελίπε Ρέγες. «Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης» τόνισε ο Ισπανός φόργουορντ.

Ρέγες: «Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης» (Web TV)
Δύσκολο παιχνίδι με διαφορετική εξέλιξη σε ότι αφορά την παραγωγικότητα των δύο ομάδων σε σχέση με τον ημιτελικό με την Φενέρμπαχτσε χαρακτήρισε τον τελικό της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό ο Φελίπε Ρέγες, μιλώντας λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε τι είπε για τον Σπανούλη αι τον τρόπο αντιμετώπισής του και τι κατά την γνώμη του θα πρέπει να κάνει η «βασίλισσα» για να επικρατήσει και να επιστρέψει στην κορυφή μετά από είκοσι χρόνια.



«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός παίζει με πολύ ενέργεια και σκληράδα στην άμυνα. Περιμένουμε έναν πραγματικό… πόλεμο αύριο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε καλύτερα για αυτόν τον πόλεμο. Στόχος μας είναι να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Εκεί θα είναι το μεγάλο μας «όπλο». Θα προσπαθήσουν σίγουρα να θωρακίσουν το δικό τους ριμπάουντ γιατί έχουν ψηλά κορμιά και είναι δυναμικοί παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι το σκορ δεν θα πάει τόσο ψηλά όσο στον ημιτελικό με την Φενέρ, αλλά στους 70 με 75 πόντους», τόνισε αρχικά ο Ισπανός φόργουορντ και αναφορικά με τον Σπανούλη, επεσήμανε:

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι ο μοναδικός πολύ καλός τους. Αν σκεφτούμε μόνο το πώς θα περιορίσουμε τον Σπανούλη, θα την… πατήσουμε από τους υπόλοιπους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους και όχι μόνο στον Σπανούλη». 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: