Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Η τύχη γυρνάει την πλάτη στον Παναθηναϊκό!

Το νέο της απώλειας του Νίκου Παππά για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για τους επόμενους έξι μήνες, δεν ήταν το καλύτερο δυνατό στο στρατόπεδο των «πράσινων», οι οποίοι έχουν δει σε μία ακόμα περίπτωση την τύχη να τους γυρνάει την πλάτη.
Τη φετινή σεζόν τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο, για τον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» βρίσκονται εντός του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος, οι ατυχίες δεν παύουν να υπάρχουν εντός του συνόλου.
Πρώτη ήταν αυτή με τον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός τιμωρήθηκε με οκτάμηνο αποκλεισμό από τα παρκέ, λόγω χρήση ινδικής κάνναβης, στερώντας την πιο αξιόπιστη λύση, στην φροντ λάιν της ομάδας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και ο τραυματισμός του Νίκου Παππά, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Την Δευτέρα (18/05) αναμένεται να χειρουργηθεί.
Κοινός παρονομαστής στις δύο περιπτώσεις είναι η πρόωρη ανανέωση συμβολαίων που τους έκανε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» εκτιμώντας την προσφορά τους, τους επιβράβευσαν με επέκταση της συνεργασίας τους. Παρ’ όλα αυτά, το «τριφύλλι» θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν στη συνέχεια της σεζόν, παλεύοντας μέχρι τέλους!
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: