Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Τζέραρντ! (pic)

Με μια φωτογραφία κι ένα μήνυμα, θέλησε ο Στίβεν Τζέραρντ να ευχαριστήσει όσους φρόντισαν να κάνουν τη χθεσινή ημέρα, μοναδική για τον ίδιο και την οικογένειά του, στο τελευταίο του παιχνίδι στο αγαπημένο του «Άνφιλντ».  
Ο ηγέτης των «κόκκινων» βίωσε τρομερές στιγμές με τον κόσμο να φωνάζει συνεχώς το όνομά του, να τον χειροκροτά, να του δηλώνει αιώναι ευγνωμοσύνη για την προσφορά και τον ίδιο να συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά του.
Μαζί με τις τρεις κορούλες του και με τη σύζυγό του που από τα επίσημα χειροκροτούσε συγκινημένη, ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα ξεχάσει ποτέ το απόγευμα του Σαββάτου, 16 Μαΐου του 2015...
«Ευχαριστώ άπαντες στη Λίβερπουλ για την υπέροχη μέρα... Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους πρώην συμπαίκτες μου, το προσωπικό, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί τα τελευταία 27 χρόνια και όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ ανά τον κόσμο. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις στιγμές στο Άνφιλντ... YNWA» ήταν το ευχαριστήριο μήνυμά του μέσω Instagram.


Thank you to Liverpool football club for an incredible day . Thank you to my team mates, ex team mates , all the staff I have worked with over the last 27 years and all the Lfc fans across the world . Me and my family will never forget my send off at anfield ❤️YNWA
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: